Siirry sisältöön

23.1.2019

Valio aloittaa yhteistoimintaneuvottelut

Valion pääkonttori

Valio Oy aloittaa pääkonttoritoimintoja koskevat yhteistoimintaneuvottelut tuotannollis-taloudellisista syistä. Suunniteltava muutos on osa Valion toiminnan sopeuttamisen 3-vuotista hankekokonaisuutta, jolla tavoitellaan kilpailukyvyn ja liiketoiminnan kannattavuuden parantamista.

Neuvotteluiden piirissä on noin 660 henkilöä pääkonttoritoiminnoista. Valion tuotantolaitokset eivät kuulu neuvotteluiden piiriin. Henkilöstön vähennystarpeen arvioidaan olevan 80-100 henkilöä. Yhteistoimintaneuvottelut henkilöstön kanssa aloitetaan 29.1.2019 ja niiden arvioitu kesto on kuusi viikkoa.

Yhteistoimintaneuvottelujen ohessa varmistetaan One Valio -toimintatapauudistuksen läpimenoa tehtävien priorisoinnin ja toimenkuvien tarkentamisen kautta. Tavoitteena on myös selkeyttää päätöksentekoa, madaltaa hierarkiaa, ja lisätä tulosvastuuta sekä ketteryyttä organisaatiossa.

Valio on noin 5000 maitotilayrittäjän osuuskuntien kautta omistama yritys, joka maksaa kaiken tuottonsa takaisin maitotilayrittäjille maidon tilityshinnassa. 

Lue viimeisimmät uutiset tai tutustu uutisarkistoon

Search