Siirry sisältöön

19.4.2022

Valio ehdolla Oikotien Vastuullinen työnantaja -kampanjan Työelämän vastuullisuusteko -kilpailussa

Pääkonttori

Valio on ehdolla Oikotien Vastuullinen työnantaja -kampanjan Työelämän vastuullisuusteko -kilpailussa. Oikotie palkitsee vuosittain työelämän parhaan vastuullisuusteon ja tänä vuonna kymmenen työnantajaa kilpailee himoitusta tittelistä! Valio on kilpailussa mukana mielen hyvinvoinnin teemalla ja esiin on nostettu etenkin mielen hyvinvoinnin teemaviikkomme.   

Oikotien kilpailuraati on valinnut vastuullisuustekomme TOP10-tekojen joukkoon, joista suomalaiset voivat äänestää huhtikuun aikana voittajan. Tämän vuoden finalistit ovat esitelty Oikotiellä.

Mielen hyvinvoinnin teemaviikkoja on ehditty viettää nyt kahdesti. Seuraava teemaviikko on luvassa syksyllä. 

”Tavoitteenamme on saada mielen hyvinvoinnin teemaa jatkossa entistä lähemmäs jokaista valiolaista pienin ja suurin teoin. Teemaviikkojen lisäksi teemme jatkuvasti töitä muun muassa työterveyden ja esihenkilötuen parissa, jotta jokaisella valiolaisella on riittävät tiedot ja taidot omasta ja tiiminsä hyvinvoinnista huolehtimiseen. Työterveyden puolelta Valio on ottanut käyttöön mm. lyhytterapiaa, matalan kynnyksen työterveyspsykologin palveluja, HuoliChatin ja muita verkkopalveluita”, kertoo henkilöstön hyvinvoinnista ja työturvallisuudesta vastaava johtaja Marianne Tammela Valiolta.

Vuosi sitten Valiolla mielen hyvinvointi nostettiin tulevien vuosien keskeiseksi teemaksi. Valiolaisten arjesta valittiin neljä nousevaa teemaa, joiden avulla lähdetään yhdessä pureutumaan mielen hyvinvoinnin maailmaan. 

”Teemoja ovat hyvä uni, riittävät resurssit, vahva mieli ja toimiva arki. Valitut teemat koskettavat laajasti hyvinkin erityyppisissä työtehtävissä toimivia valiolaisia, niin tuotannossa kuin toimistotyössäkin olevia. Meillä tavoitteena on nolla työuupumusta ja mielen hyvinvoinnin systemaattinen edistäminen työpaikalla”, Marianne Tammela jatkaa. 

Äänestysaikaa on huhtikuun loppuun saakka. Voittaja valitaan äänestyksen perusteella ja julkistetaan Vastuullinen työnantaja -kampanjan palkintotilaisuudessa 24.5.2022. 

Pääset tutustumaan ja äänestämään Oikotien Vastuullinen työnantaja -kilpailun finalisteja tässä osoitteessa huhtikuun ajan.

Lue viimeisimmät uutiset tai tutustu uutisarkistoon
Search