Siirry sisältöön

17.1.2020

Valio mahdollistaa perheille lomaseikkailuja Oltervaanin kyydissä

Oltervaani

Tässäkö maailman lapsiystävällisin matkailuauto? Tasavuosiaan juhliva Valio Oltermanni® haluaa tukea perheiden yhteistä aikaa ja mahdollistaa suomalaisperheille ikimuistoisia lomahetkiä Oltervaani-matkailuauton kyydissä ympäri Suomen. Lystikkäästä matkailuautosta pääsevät nauttimaan myös Hope ry:n tukemat perheet.

 

Lapsiperheet pääsevät huristelemaan tänä vuonna 40 vuotta täyttävän Valio Oltermanni kermajuuston kunniaksi pitkin Suomea iloisen keltaisella Oltervaani-matkailuautolla.

– Herra Oltermanni juhlii tasavuosiaan matkoilla, kun Oltervaani kiertää Suomea lapsiperheiden kera helmikuusta lokakuuhun. Tavoitteena on tarjota lomaseikkailuja noin 40 perheelle, markkinointipäällikkö Sanna Kuosa Valiolta kertoo.

Maailman lapsiystävällisimmäksi asuntoautoksi nimetty Oltervaani tarraa nousevaan maata pitkin -matkailutrendiin. Liikenteessä taatusti erottuva auto on lämpimän kodikas ja täynnä iloisia yllätyksiä. Hauskan juustokodin sisustuksen on suunnitellut Studio Plenty.

– Haluamme auttaa lapsiperheitä nauttimaan yhdessäolosta. Suunnittelimme asuntoauton, jossa koko perhe varmasti viihtyy. Oltervaanista löytyy riippumatto aikuisille ja lapsille, pikkuruinen Herra Oltermannin punkka, köysitikkaat, juustomaja, taaperoliukumäki, polkupyöriä, pelejä ja tietenkin jääkaappi täynnä herkullista Valio Oltermanni® kermajuustoa, Kuosa avaa

Oltervaani myös Hope Ry:n tukemille perheille

Suomalaisperheet voivat hakea Oltervaania käyttöönsä osoitteessa www.valio.fi/oltermanni. Hakuaika on 17.1- 31.8.2020, ja hakijoiden joukosta arvotaan lomailijat. Arvottavat reissut kestävät viisi päivää ja neljä yötä. Oltervaanilla pääsevät lomailemaan myös viisi Hope ry:n asiakasperhettä.

– Lapsilla soisi olevan tasa-arvoiset mahdollisuudet irtiottoon arjesta perheen kanssa, mutta monella pienituloisella perheellä ei yksinkertaisesti ole sellaiseen varaa. Oltervaanin avulla vähävaraiset perheet pääsevät kokemaan ikimuistoisen, perheen yhteisen seikkailuretken”, toiminnanjohtaja Eveliina Hostila Hope ry:stä toteaa.

Valio Oltermanni® tehdään suomalaisesta maidosta Haapavedellä

Valio Oltermanni® kermajuusto on Suomen suosituin koko perheen juusto. Se syntyi alun perin vuonna 1980 lahjajuustoksi valiolaisille maidontuottajille. Juusto sai niin hyvän vastaanoton, että sitä päätettiin ryhtyä myymään myös vähittäiskaupassa vuonna 1981. Valio Oltermanni® valmistetaan Valion Haapaveden juustolassa lähitilojen maidosta.

Kutsu: Oltervaaniin voi käydä tutustumassa Helsingin Caravan-messuilla yhteistyökumppanimme Rinta-Joupin Autoliike Oy:n osastolla on 3c41. Caravan-messut pidetään Matkamessujen yhteydessä.

Lisätietoja:

Katso video Oltervaanista

Lataa lehdistökuvia

Oltervaani tuote- ja materiaaliyhteistyöt:
Fiskars, Lapuan kankurit, Unikulma, Flow Cosmetics, Plastex, THE FABELAB, Classic Bike, Tactic, Suomen Sähkötuonti Oy ja Tammi.  

Lue viimeisimmät uutiset tai tutustu uutisarkistoon

Search