Siirry sisältöön

21.6.2018

Valio mukana heinäkuussa SuomiAreenassa − tervetuloa!

Valiofi Farmari uutiskuva 2017

Suomen suurin keskustelutapahtuma SuomiAreena järjestetään Porissa 16.-20.7.2018. Tänä kesänä tapahtuman pääteemoina ovat turvallisuus, vastuullisuus ja suvaitsevaisuus. Tervetuloa tapaamaan valiolaisia ja tutustumaan ruoantuotannon konkreettisiin vastuullisuustekoihin! Teltallamme SuomiAreena-rannassa pääset samalla maistamaan herkullisia kesävälipaloja. Kesä-Pori on täynnä kiinnostavia keskusteluja: Tiistaina 17.7. Elintarviketeollisuusliiton ruokalavalla SuomiAreena-rannassa keskustellaan koko päivä ruoasta yhteisen pöydän ääressä. Torstaina 19.9. rikomme ruokamyyttejä Antinkatu 5:n lavalla.

Tapahtumaviikon aikana järjestöt, yritykset ja organisaatiot esittelevät toimintaansa lavakeskusteluissa, kansalaistorilla ja SuomiAreena-rannassa. Yhteensä kahteensataan keskustelutilaisuuteen osallistuu tuhat yhteiskunnallista vaikuttajaa poliitikoista viihdetähtiin. Kaikki suomalaiset ovat tervetulleita yleisöksi ilmaiseen tapahtumaan. Jos siis liikut länsirannikolla heinäkuussa, tule mukaan!

Tärkeimmät asiat puhutaan ruokapöydässä
Tiistai 17.7. klo 10-17

Valio on mukana tiistaina 17.7. Elintarviketeollisuusliiton (ETL) Ruokalavan ohjelmassa, SuomiAreena-rannassa. Teemana on ”Tärkeimmät asiat puhutaan ruokapöydässä” ja luvassa on iloista, positiivista ohjelmaa sekä pieniä kesäherkkuja. Valion alkutuotannon johtaja Juha Nousiainen osallistuu keskusteluun brändien vastuullisuudesta (klo 10.10−10.40) ja tutkimus- ja teknologiajohtaja Anu Kaukovirta-Norja on mukana visioimassa tulevaisuuden ruokaa (klo 16.20−17.00).

Katso ruokalavan koko päivän ohjelma tästä

Nyt murretaan myyttejä − perustuuko ruoan vastuullisuus fiilikseen vai faktaan?
Torstai 19.7.2018 klo 11.30−12.30

Valio järjestää yhdessä Lidlin ja Pihvikarjaliiton kanssa tunnin paneelikeskustelun Antinkatu 5:n lavalla. Keskustelussa puramme ruokaketjun vastuullisuutta myyttien kautta, faktojen valossa.

Keskustelijoina ovat ruokaturva-asiantuntija Kaisa Karttunen, toimittaja Riku Rantala, maa- ja metsätalousministeriön kansliapäällikkö Jaana Husu-Kallio, europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen ja maitotilayrittäjä Johanna Heinonen Rinteelän tilalta Hauholta. Juontaja Kirsi Alm-Siira johtaa puhetta.

SuomiAreenassa näkyy myös televisiossa ja netissä

SuomiAreenan keskusteluita voi seurata suorana MTV Katsomossa ja osa keskusteluista esitetään SuomiAreenaTV-kanavalla.SuomiAreenasta tehdään suoria tv-lähetyksiä MTV3-kanavalle lähes 20 tuntia. Huomenta Suomi lähetetään Porista maanantaista perjantaihin klo 6.55-9.05 ja illan suora lähetys SuomiAreena: Suoraa asiaa maanantaista perjantaihin klo 20.00-21.00 sekä muita nauhoitettavat erikoisohjelmia.

Koko SuomiAreenan ohjelma tapahtuman nettisivuilla »

Lue viimeisimmät uutiset tai tutustu uutisarkistoon
Search