Siirry sisältöön

9.9.2019

Valio poistaa myynnistä erän Valio Tuuti® 1 äidinmaidonkorviketta litran pakkauksessa

Valio Tuuti® 1

Poistamme myynnistä erän Valio Tuuti® äidinmaidonkorvikkeita yhden litran pakkauskoossa. Tuotteiden parasta ennen -päiväys on 3.1.2020. Kyseisessä erässä on epäily tuotelaatupoikkeamasta, joka johtuu pakkauksen laatuvirheestä. Kyseisen erän tuotteita pakkauskoossa 1 litra ei pidä käyttää.

Virheellinen tuotepakkaus voi olla pullistunut, tai tuote esimerkiksi kokkareinen tai haista tai maistua pahalle. Muita Valio Tuuti® pakkauseriä ja tuotekokoja voi käyttää normaalisti.

Jos lapsi on syönyt tuotetta, joka maistuu ja tuoksuu normaalilta, ja pakkaus on ollut normaali, siitä ei ole haittaa.

Takaisinvedon kohteena olevia tuotteita ei kuitenkaan tule käyttää, sillä osa tuotteista on saattanut, tai saattaa pakkauksen laatuongelmasta johtuen pilaantua. Pilaantuneen tuotteen syöminen voi aiheuttaa esimerkiksi vatsavaivoja.

Pyydämme kuluttajia palauttamaan virheelliset tuotteet hyvitystä varten ensisijaisesti siihen myymälään, mistä ne on ostettu. Kuluttajat voivat ottaa myös yhteyttä Valioon verkkosivujen palautelomakkeen kautta: www.valio.fi/ota-yhteytta. Olemme pahoillamme tuotteiden takaisinvedosta aiheutuvasta vaivasta.

Pyydämme noudattamaan tuotteiden hävittämisessä paikallisia jätehuolto-ohjeita.

Valio on tiedottanut asiasta tukku- ja vähittäiskauppoja, jotka poistavat kyseisen erän tuotteet myynnistä.

Lataa painokelpoinen kuva tuotepakkauksesta tästä tai kopioi oheinen linkki selaimesi osoitekenttään:

https://aineistopankki.valio.fi/l/RDKWqPj5J86Z

Lue viimeisimmät uutiset tai tutustu uutisarkistoon

Search