Siirry sisältöön

16.12.2022

Valio poistaa myynnistä erän Valio Tuuti® 2 vieroitusvalmistetta 1 litran pakkauksessa

Poistamme myynnistä erän Valio Tuuti® 2 maitopohjaista vieroitusvalmistetta 1 litran pakkauskoossa. Tuotteiden parasta ennen -päiväys on 10.3.2023. Kyseisessä erässä on epäily tuotelaatupoikkeamasta, joka johtuu tuotantolinjan hetkellisestä häiriöstä. Kyseisen erän tuotteita pakkauskoossa 1 litra ei pidä käyttää.

Virheellinen tuotepakkaus voi olla pullistunut, tai tuote esimerkiksi kokkareinen tai haista tai maistua pahalle. Muita Valio Tuuti® pakkauseriä ja tuotekokoja voi käyttää normaalisti.

Häiriö tuotantolinjalla on ollut hetkellinen, eikä virhe koske erän kaikkia pakkauksia. Jos lapsi on syönyt tuotetta, joka maistui ja tuoksui normaalilta, ja pakkaus oli normaali, siitä ei ole haittaa. Takaisinvedon kohteena olevia tuotteita ei kuitenkaan tule käyttää, sillä osa tuotteista on saattanut, tai saattaa tuotelaatupoikkeamasta johtuen pilaantua.

Kyseistä erää ostaneet kuluttajat voivat tarvittaessa ottaa yhteyttä Valioon verkkosivujen palautelomakkeen kautta. Pyydämme noudattamaan tuotteiden hävittämisessä paikallisia jätehuolto-ohjeita.

Olemme pahoillamme tuotteiden takaisinvedosta aiheutuvasta vaivasta.

Valio on tiedottanut asiasta asiakkaitaan, jotka poistavat kyseisen erän tuotteet myynnistä.

Linkki tuotteen kuvaan

Lue viimeisimmät uutiset tai tutustu uutisarkistoon

Search