Siirry sisältöön

16.6.2021

Valio poistaa myynnistä tuote-erän Valio 3 hedelmän mehu 1,5 l (rypäle, appelsiini, passionhedelmä), parasta ennen -päiväys 21.7.2021

Hedelmätarha2

Valio poistaa myynnistä seuraavan tuote-erän: Valio 3 hedelmän mehu 1,5 l (rypäle, appelsiini, passionhedelmä), parasta ennen -päiväys 21.7.2021. Valion omavalvonnassa havaittiin epäily mahdollisesta laatuongelmasta, joka aiheuttaa tuotteen tavallista nopeamman pilaantumisen jo ennen parasta ennen -päiväystä. Takaisinveto koskee vain tätä makua, parasta ennen -päiväystä ja pakkauskokoa. Tuotetta ei pidä käyttää, vaikka se vaikuttaisi olevan kunnossa. Muita Valion mehuja voi käyttää normaalisti.

Laatuongelman saattaa huomata siitä, että tuote tuoksuu tai maistuu pilaantuneelta. Pilaantuneen tuotteen nauttiminen voi aiheuttaa oireita, kuten vatsatuntemuksia, ja tämä on mahdollista lähempänä parasta ennen -päivämäärää.

Pyydämme kuluttajia palauttamaan virheelliset tuotteet hyvitystä varten ensisijaisesti siihen myymälään, mistä ne on ostettu. Kuluttajat voivat ottaa myös yhteyttä Valioon verkkosivujen kuluttajapalvelun kautta. Olemme pahoillamme tuotteiden takaisinvedosta aiheutuvasta vaivasta.

Pyydämme noudattamaan tuotteiden hävittämisessä paikallisia jätehuolto-ohjeita.

Valio on tiedottanut asiasta tukku- ja vähittäiskauppoja, jotka poistavat kyseisen erän tuotteet myynnistä. Tuotteiden laatu ja turvallisuus on Valion toiminnan ykkösasia. Valmistuksen jälkeen mehuja seurataan hyvin tarkasti koko myyntiajan, jotta mahdolliset virheet havaitaan. Satunnaisesti esiintyvä virheellinen tuote voi kuitenkin harvoin päästä läpi myyntiin.

Laatupoikkeaman seurauksena tarkennamme entisestään tiukkoja menettelytapoja tuotannossa.

Lue viimeisimmät uutiset tai tutustu uutisarkistoon

Search