Siirry sisältöön

11.2.2021

Valion alkuvuoden uutuudet: vähäsokerista kauraa, helppoa ruoanlaittoa ja täyteläisiä herkkuja

Uutuudet

Valion alkuvuoden uutuudet ovat kaupoissa helmikuun alussa. Mukavat ja helposti lähestyttävät uutuudet piristävät kotien ruoanlaittoa ja välipaloja, ja pari suosittua kausimakuakin tekee paluun kylmähyllyyn.

Pieni oma herkkuhetki odottelee maitohyllyssä

Tänä keväänä nimeäsi kuiskutellaan maitohyllyssä. Uusi Valio Herkku vanukas on täydellinen pakkaus ihanan täyteläistä suklaisuutta ja suolaista kinuskia. Maito, kerma ja aidot parhaat raaka-aineet takaavat intensiivisen makuelämyksen. Kumman valitset, suklaan vai suklaa & suolainen kinuski -vaihtoehdon? Jos vanukas ei juuri nyt viekoittele, on meillä myös uusi Valio Herkku suklaamousse. Valio Herkku maistuu isommalta kuin on ja sopii täydellisesti arjen ja viikonlopun pieniin herkkuhetkiin.

Mutkatonta ruoanlaittoa ja kevennyksiä

Alkuvuoden ruokapöytiin saapuu mahdollisuus maukkaisiin oikoreitteihin. Valio MiFU® Fajitas suikaleista saat sujuvan ja sukkelan meksikolaisen aterian, ja Valio MiFU® jauhis Bolognese vie makumatkalle Välimeren maisemiin. Ja olipa pääraaka-aine mikä tahansa, uusi Valio ruokakerma sweet chili tuo siihen mukanaan makeansuolaista poltetta. Pidä näitä aina pari jääkaapissa jemmassa ja pelasta ruokahetki! Samaan riviin voit sijoitella myös uuden Valio Koskenlaskija® mustapippuri sulatejuuston, josta tekaiset Valio Koekeittiön ohjeella vaikkapa arkisen cordon bleu -pihvin. Hyvä vaikutus, pieni vaiva!

Juustorintamalla puhaltavat kevyemmän elämän tuulet. Vastasimme toiveisiin saada kevyempi vaihtoehto Valio Oltermanni® cheddar -juustosta. Uudessa Valio Oltermanni® kevyempi Cheddar ValSa® juustossa on rasvaa 19 % ja suolaa 1,1 %, mikä on 30 % vähemmän kuin tavanomaisessa Valio Oltermanni® Cheddarissa. Osa tämän juuston suolasta on korvattu ValSa® maitosuolalla, eli maidon mineraaleilla, jotka tuovat tuotteeseen suolaista makua ilman natriumin haittoja. Entä onko tiedossa pizzailta? Mitäpä, jos saisit tuon herkun pyöräytettyä vähemmällä rasvalla mutta 100 % ominaisuuksilla? Valitse Valio kevyempi pizzajuustoraaste 17 %.

Olemme lisänneet valio.fi/reseptit -palveluun monen monta uutta reseptiä! Lähde tutustumaan ja ideoimaan. Tiesitkö, että voit lajitella resepteistä uusimmat ensin, tai etsimään reseptiä tietylle Valion tuotteelle? Reseptit ja kuvat ovat hyödynnettävissä veloituksetta journalistisiin tarkoituksiin lähde mainiten. Voit pyytää tietoa ja hires-reseptikuvia Valio Mediadeskin kautta, yhteystiedot tiedotteen lopussa.

Kotimaista, gluteenitonta kauraa ja vähemmän sokeria

Tuttukin uudistuu: Valio Oddlygood® kaurajuomassa on herkullinen ja pehmeä kauran maku, ja nyt sen valmistuksessa on siirrytty gluteenittomaan kauraan. Mahtavaa! Entä miltä kuulostaisi kasviperäinen, vähäsokerinen, runsaasti hedelmää eikä lainkaan makeutusaineita sisältävä välipala?  Valio Oddlygood® vähäsokeriset kaurapohjaiset gurtit omena & mango sekä persikka & banaani ovat silkkisen pehmeitä ja hedelmäisiä. Lusikoi täyteläistä kauragurttia sellaisenaan tai täydennä herkkupalasi vaikkapa myslillä. Kaikki Valio Oddlygood® kauragurtit on valmistettu Suomessa kotimaisesta, gluteenittomasta kaurasta. Meille on tärkeää, että välipalamme ovat paitsi ihanan makuisia myös ravitsemuksellisesti hyviä. Valio Oddlygood® gurteille kaura & kookos -gurttia lukuun ottamatta onkin myönnetty Sydänmerkki.

Suosikkimakuja ja uusia tulokkaita välipaloihin

Jogurtti on välipalojen sveitsiläinen linkkuveitsi, ja vain mielikuvitus on makumaailmojen rajana. Maailman maut ovat myös suomalaiset mieleen, ja siksi suosikit palaavat: Valiojogurtti Florida 1 kg pakkaukseen ja Valiojogurtti Thaimaa 200 gramman pikariin. Valiojogurtti® juotava mansikka ja Valiojogurtti® juotava banaani taas tarjoavat tutut klassikkomaut uudessa, kätevässä muodossa ja 0,95 litran pakkauksesta riittää koko perheelle. Omia tavoitteitaan kohti venyvien suosikin, Valio PROfeel® FLUFF™ proteiinirahkavaahdon uusin maku on persikka-passion. Luonnonjogurtti+ saa makeutensa vain hedelmistä, ja alkuvuoden uutuudessa nämä hedelmät ovat vadelma ja omena.

Valion alkuvuoden uutuudet

Valion uudet reseptit 

Lue viimeisimmät uutiset tai tutustu uutisarkistoon

Search