Siirry sisältöön
Pinnalla

Näin saat parsan onnistumaan

Näin saat parsan onnistumaan

Parsa on kevään ja alkukesän herkku, jonka suosio on huipussaan loppukeväästä. Mutta kuinka parsa käsitellään? Kannattaako parsa keittää vai paistaa? Entä voiko parsaa grillata? Tästä löydät vastaukset yleisimpiin parsakysymyksiin!

Risottoa, piirakkaa, keittoa ja pastaa. Parsa on uskomattoman monipuolinen ja herkullinen raaka-aine, jonka käsittelyä ei tarvitse turhaan jännittää. Oikeilla ohjeilla se nimittäin sujuu yllättävänkin helposti.

Tankoparsan käsittely

Valmistitpa parsaa millä tavalla tahansa, esivalmistelut tehdään aina samalla tavalla.

  1. Huuhtele ja kuivaa parsat
  2. Napsauta puiseva tyvi pois
  3. Jos kuori on paksu, kuori parsat kevyesti

leikkaa puiseva tyvi
kuori parsat kevyesti
keitä muutama minuutti



Parhaat parsareseptit

Parsarisottoa, parsapiirakkaa vai parsakeittoa? Parsa on vakiinnuttanut paikkansa niin kotikeittiöissä kuin ravintoloissakin erilaisten klassikkoreseptien muodossa. Eikä suotta. Katso kaikki ihanat parsareseptit!


Search