Siirry sisältöön
Tuotteen takana

Valio Oddlygood® Veggie on uusi kasviperäinen vaihtoehto juustolle

Valio Oddlygood® Veggie on uusi kasviperäinen vaihtoehto juustolle
Aino Laakso
Viestintäpäällikkö

Aino ylimitoittaa aina juhlatarjoilut ja harkitsee ehkä vielä yhden varakakun tekemistä.

Valio Oddlygood® tuoteperhe kasvaa tuotteilla, joita käytetään kuten juustoa: Valio Oddlygood® Veggie Slices sekä Valio Oddlygood® Veggie grated. Vegaaniset Valio Oddlygood® Veggie tuotteet on valmistettu Suomessa.

”Haluaisin valmistaa vegaanista ruokaa mutta juustoa on vaikea korvata”, kuuluu monesti ruokavaliovalintojaan pohtivien suusta. Nyt tähän ongelmaan on saatavilla maukas ratkaisu, sillä Valio Oddlygood® Veggie -tuotteet ovat kasviperäinen vaihtoehto juustoille.

– Kasviperäinen vaihtoehto juustolle houkuttelee sekä vaihtelunhaluisia että maidotonta ruokavaliota noudattavia ihmisiä. Kun lähdimme kehittämään tuotetta, meille korostui nopeasti, kuinka tärkeitä maku ja käyttöominaisuudet ovat kasviperäisissä juuston tavoin käytettävissä tuotteissa. Kuluttajatestien mukaan uutuuksissa on saavutettu hyvä maku ja poikkeuksellisen pehmeä suutuntuma. Raaste toimii erittäin hyvin myös ruoanvalmistuksessa, liiketoimintapäällikkö Anne Arponen iloitsee.

Tutustu Valio Oddlygood® Veggie tuotteisiin

Herkullinen raaste ja monta maittavaa makua siivuina – uutuuksina mieto ja monikäyttöinen natural sekä maukas cheddar flavoured!

Tip icon

Valio Oddlygood® Veggie

Valio Oddlygood® Veggie tuotteet on valmistettu Suomessa. Ne ovat laktoosittomia, soijattomia ja palmuöljyttömiä. Ne sopivat erinomaisesti myös vegaaniseen ruokavalioon. Tuotteisiin on lisätty B2-, B12- ja D-vitamiinia sekä jodia ja viipaleisiin myös kalsiumia.

Search