Siirry sisältöön

Brändi

Keittiön sydän olet sinä

Tervetuloa Valio Keittiön maailmaan, jossa sinulla on aina parhaat ainekset onnistua.


Laadukkaat tuotteet

Valio Keittiön tutut klassikkotuotteet ja kiinnostavat uutuudet tuovat makua kokkailuun ja helppoutta leivontaan. QR-koodit ohjaavat reseptien ja ideoiden äärelle.

Reseptit & palvelut

Kukapa ei olisi joskus tuskaillut sen kanssa, mitä tänään söisi. Tai miettinyt mitä leipoisi, kun herkkuhammasta jo kolottaa.

Kerro, mitä kaapistasi löytyy tai kokeile reseptirulettia Valio Sovelluksessa! Voit myös rajata hakua esimerkiksi tilanteen tai käytettävissä olevan ajan mukaan.

Ideat & inspiraatio

Jotain hyvää juhliin? Tai sittenkin helppoa ja nopeaa arkiruokaa?Kun inspiraatio on hukassa, anna meidän auttaa. Valio Keittiön reseptikokoelmasta löydät kiinnostavimmat ohjeet ja ajankohtaiset vinkit helposti yhdestä paikasta.

Herkullisia uutuuksia leivontaan

Valio Keittiön maustetuissa rahkoissa hurmaavat valloittava vadelma sekä kesäisen trooppinen kausimaku kookos-lime. Monen leipojan toiveisiin vastaa kotimainen ja laktoositon mascarpone-tuorejuusto!

Keittiön kiinnostavimmat uutuudet

Valio Keittiön kevään kiinnostavimpiin kokkailu-uutuuksiin kuuluvat kotimainen salaattijuusto sekä pyöreänä palana että valmiiksi murusteltuna. Pehmeän täyteläinen Valio Keittiön kreikkalainen jogurtti taas on täydellinen pohja kylmiin kastikkeisiin. Grillikauden korkkaamiseen sopii tietenkin grillijuusto.

Tutut tuotteet uudessa kuosissa

Monet tutut tuotteet kermoista smetanaan saavat uuden pakkauksen. Makuun ja laatuun ei ole luvassa muutoksia, tuotteet ovat edelleen ensiluokkaisen hyviä ja toimivat keittiössä juuri niin kuin pitää!


Kolahtiko postiluukusta uusi reseptilehti?


Jos ei, eipä hätää. Pääset selaamaan sitä tästä. Voit myös napata oman kappaleesi Ruoka 2024 -messuilta 19.-21.4.2024 tai toukokuussa valituista ruokakaupoista Valion myyntiesittelijöiltä.


Raikasta naposteltavaa

Näyttävä dippitarjotin on helppo ja nopea koota. Se sopii yhtä hyvin juhliin alkumaljojen seuraksi kuin kesäillan suupalaksi. Seuraksi surautetaan kesäiset dipit salaattijuustomurusta ja raejuustosta.

Testaa keittiöpersoonasi

Inspiroidutko sesongin antimista vai onko suurin innoittajasi vatsanpohjalla kurniva nälkä? Vastaa kymmeneen kysymykseen ja saat tietää keittiöpersoonasi sekä sinulle sopivat reseptivinkit!


Tallenna suosikkisi sovellukseen!


Uudessa Valio Sovelluksessa voit helposti palata suosikkiresepteihisi tallentamalla reseptit omaan keittokirjaasi.

Elämä helpottuu entisestään, kun teet keittokirjaan omat kansiot arkiruokasuosikeille ja vaikkapa synttäritarjoiluille sekä juhannus- ja jouluherkuille.

Search