Paremmaksi kokiksi video videolta – Teemu Laurellin ruoanlaittovinkit
Ruoanlaiton tekniikat oppii hyvien neuvojen kautta ja kokeilemalla. Kokki Teemu Laurell videoi vinkkinsä teitä varten!
Käytä voita ruoanlaitossa ja leivonnassa
Voin kirkastaminen
Kirkastettu voi toimii kovassa lämmössä paistamiseen. Kirkasta voi Teemu Laurellin vinkeillä!
Voin paahtaminen
Paahtaminen tuo voista esiin pähkinäisen maun. Katso vinkit ja käytä paahdettua voita esimerkiksi leivontaan!
Vapauta maustamattoman jogurtin potentiaali ruoanlaitossa
Jogurtin maustaminen
Näin maustamattomasta jogurtista syntyy upea kastike esimerkiksi kasvisten dippailuun!
Jogurtin valuttaminen
Valutettu jogurtti toimii esimerkiksi tzatzikin pohjana. Näin valutat jogurtin kätevästi!
Valitse kerma käytön mukaan
Paras kerma kastikkeeseen
Valio täyteläinen kuohukerma sopii erityisesti liemipohjaisten kastikkeiden valmistamiseen. Katso miksi!
Kokkaa oman makusi mukaan
Tuorejuuston maustaminen
Taitava kokki käyttää maustamattomia tuotteita ruoanlaiton pohjana ja luo uusia makuja kekseliäästi. Katso vinkki ja kokeile!
Mausta kuin ravintolakokki
Kuivamausteiden paahtaminen
Paahtamalla saat mausteista irti parhaat aromit. Katso, kuinka kauan on sopivasti.
Yrttien leikkaaminen
Katso, miten yrtit kannattaa leikata, jotta maut ovat parhaimmillaan.
Käsittele kasviksia rakkaudella
Kasvisten ryöppäys
Tavoitteena napakat ja pinnalta paahtuneet kasvikset grillissä? Ota ryöppäysvinkki käyttöön!
Ota ruokajuoman kanssa rennosti
Sangria
Sangria on rento ja raikas ruokajuoma. Opettele kaava ja sovella mielesi mukaan!