Ruoki tavoitteitasi vähemmällä sokerilla

Uusissa pehmeissä proteiinirahkoissa on herkullinen maku, mutta 50 % vähemmän sokeria kuin tavanomaisissa maustetuissa rahkoissa. Avaa siis kansi ja ota elämästä kaikki hyvä irti.

Tutustu uutuuksiin
 • Uudet maukkaat proteiinijogurtit

  Uusissa Valio PROfeel® proteiinijogurteissa on reippaasti laadukasta suomalaista maitoproteiinia. Kaksi raikasta maustettua makua ja yksi maustamaton.

  Tutustu koko valikoimaan
 • Markkinoiden ensimmäiset täysin suomalaiset proteiinijauheet, laktoosittomina

  Helppo annostella ja ottaa mukaan. Käytä missä ja milloin vain, juuri sen verran kuin sinulle sopii. Valio PROfeel® proteiinijauheilla huolehdit kätevästi proteiinin saannista ennen ja jälkeen treenien tai täydennät helposti esimerkiksi välipalojesi proteiinipitoisuutta.

  Tutustu tarkemmin
 • Uudet herkulliset proteiinivanukkaat ja -pirtelöt nyt kaupoissa

  Runsasproteiiniset ja sokeroimattomat Valio PROfeel® proteiinivanukkaat ja -pirtelöt sopivat niin treenipäivään kuin herkkunälkään.

  Tutustu uutuuksiin

Tiedätkö proteiinin tarpeesi?

Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä. Proteiinilaskurilla on helppo arvioida kuinka paljon proteiinia tarvitset ruokavalioosi. Testaa oma tarpeesi!

Siirry laskuriin

Maitoproteiini on ravitsemuksellisesti paras

 • Ravitsemuksellisesti paras

  Maitoproteiini on luonnon proteiinilähteistä ravitsemuksellisesti paras, koska maitoproteiinin aminohapot imeytyvät lähes täydellisesti ja elimistö pystyy käyttämään ne tehokkaasti hyväksi.

 • Täydellinen proteiini

  Maitoproteiini sisältää kaikki yhdeksän elimistölle välttämätöntä aminohappoa.

 • Eniten haaraketjuisia aminohappoja

  Maidon heraproteiini sisältää eniten haaraketjuisia aminohappoja kuten leusiinia. Proteiini edistää lihaksen proteiinisynteesiä ja kasvua sekä ylläpitää lihasmassaa osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota.

Tuhti tietopaketti proteiinista

Ravitsemuksen pääpaino tulisi olla tasapainoisessa ja monipuolisessa ruokavaliossa, mutta runsaasti proteiinia sisältävät elintarvikkeet voivat täydentää hyvää ruokavaliota ja sen lisäksi edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä.

Lue lisää

Kokeile ilmaista Treeniapuria

Valio PROfeel Treeniapuri -palvelun avulla voit treenata missä vain ja milloin vain. Kokeile selainversiota tai lataa ilmainen mobiilisovellus puhelimellesi (iOS ja Android)

- Treenit sopivat kaiken tasoisille liikkujille, eikä niissä tarvita erikoisvälineitä
- Kaikista liikkeistä havainnollistavat videot ja ohjeet
- Sokkotreeni luo treenin käytettävissä olevan ajan perusteella
- Harjoitusohjelmassa voit sitoutua pitkäkestoiseen treeniohjelmaan

Aloita uusi vuosi treenaamalla ›
Esittelyssä uudenlainen treenipalvelu ›
Liikkuvuutta, lihaskuntoa vai kestävyyttä? ›

Tuotteet

0 kpl

Energiatarpeesi