Valio PROfeel® Tsemppiviesti -kampanja on käynnissä

Yllätä ystäväsi proteiinipitoisella maistiaisella monipakkauksesta löytyvällä koodilla tai osallistu mökkiviikonlopun arvontaan maistiaispakkauksessa olevalla arvontakoodilla.

Osallistu tästä
 • Uudet herkulliset proteiinivanukkaat ja –pirtelöt nyt kaupoissa

  Runsasproteiiniset ja sokeroimattomat Valio PROfeel® proteiinivanukkaat ja –pirtelöt sopivat niin treenipäivään kuin herkkunälkään.

  Tutustu uutuuksiin
 • Markkinoiden ensimmäiset täysin suomalaiset proteiinijauheet, laktoosittomina

  Helppo annostella ja ottaa mukaan. Käytä missä ja milloin vain, juuri sen verran kuin sinulle sopii. Uusilla Valio PROfeel® proteiinijauheilla huolehdit kätevästi proteiinin saannista ennen ja jälkeen treenien tai täydennät helposti esimerkiksi välipalojesi proteiinipitoisuutta.

  Lue lisää
 • Proteiinivälipalajauhe ja heraproteiinilisä 600 gramman pakkauksissa

  Proteiinijauheet sopivat kaikille, jotka haluavat erilaisia välipalavaihtoehtoja arkeen tai haluavat lisätä proteiinia ruokavalioonsa. Proteiinivälipalajauheiden makuvaihtoehtoina ovat herkulliset mansikkainen ja suklainen ja uutuusmaku maitokahvi, heraproteiinijauheissa mansikkainen, suklainen, vaniljainen ja maustamaton sekä uutuusmaku minttukaakao.

  Lue lisää

Tiedätkö proteiinin tarpeesi?

Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä. Proteiinilaskurilla on helppo arvioida kuinka paljon proteiinia tarvitset ruokavalioosi. Testaa oma tarpeesi!

Siirry laskuriin

Maitoproteiini on ravitsemuksellisesti paras

 • Ravitsemuksellisesti paras

  Maitoproteiini on luonnon proteiinilähteistä ravitsemuksellisesti paras, koska maitoproteiinin aminohapot imeytyvät lähes täydellisesti ja elimistö pystyy käyttämään ne tehokkaasti hyväksi.

 • Täydellinen proteiini

  Maitoproteiini sisältää kaikki yhdeksän elimistölle välttämätöntä aminohappoa.

 • Eniten haaraketjuisia aminohappoja

  Maidon heraproteiini sisältää eniten haaraketjuisia aminohappoja kuten leusiinia. Proteiini edistää lihaksen proteiinisynteesiä ja kasvua sekä ylläpitää lihasmassaa osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota.

Tuhti tietopaketti proteiinista

Ravitsemuksen pääpaino tulisi olla tasapainoisessa ja monipuolisessa ruokavaliossa, mutta runsaasti proteiinia sisältävät elintarvikkeet voivat täydentää hyvää ruokavaliota ja sen lisäksi edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä.

Lue lisää

Kokeile ilmaista Treeniapuria

Valio PROfeel Treeniapuri -palvelun avulla voit treenata missä vain ja milloin vain. Kokeile selainversiota tai lataa ilmainen mobiilisovellus puhelimellesi (iOS ja Android)

- Treenit sopivat kaiken tasoisille liikkujille, eikä niissä tarvita erikoisvälineitä
- Kaikista liikkeistä havainnollistavat videot ja ohjeet
- Sokkotreeni luo treenin käytettävissä olevan ajan perusteella
- Harjoitusohjelmassa voit sitoutua pitkäkestoiseen treeniohjelmaan

Aloita uusi vuosi treenaamalla ›
Esittelyssä uudenlainen treenipalvelu ›
Liikkuvuutta, lihaskuntoa vai kestävyyttä? ›

Tuotteet

0 kpl

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi