Siirry sisältöön
Anjovisvoi

Anjovisvoi

Anjovisvoi on mukavan suolainen levite tuoreelle maalaisleivälle. Se käy myös perunoiden tai kalan kastikkeeksi.

Anjovisvoi

Ainesosat

g

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 100 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 250 g
    Valio maitorahkaa
    Valio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
    Valio maitorahka 500 g laktoositon
  • 1 rasia (100/65 g) anjovisfileitä
  • ½ dl ruohosipulia hienonnettuna

Ohje

  1. Vaahdota pehmeä rasva vaahdoksi ja lisää rahka joukkoon. Valuta anjovikset ja hienonna. Sekoita kaikki aineet keskenään.
  2. Tarjoa uusien perunoiden kanssa tai leivän päällä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 270 kcal
Proteiini 12,9 g
Hiilihydraatti 4,3 g
Rasva 22,4 g
Tyydyttynyt rasva 12,4 g
Ravintokuitu 0,1 g
Suola 2,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search