Anjovisvoi

Anjovisvoi

Anjovisvoi on mukavan suolainen levite tuoreelle maalaisleivälle. Se käy myös perunoiden tai kalan kastikkeeksi.

10 min
helppo
244 kcal / 100g
0
0

Ainekset400 g

400 g
100 g
1 prk (250 g)
1 rasia (100/65 g)
anjovisfileitä
½ dl
ruohosipulia hienonnettuna

Ohje

  1. Vaahdota pehmeä rasva vaahdoksi ja lisää rahka joukkoon. Valuta anjovikset ja hienonna. Sekoita kaikki aineet keskenään.
  2. Tarjoa uusien perunoiden kanssa tai leivän päällä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
244 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
2,0 g
Kalsium
16 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)