Broileri-pestolasagne

Broileri-pestolasagne

1 h 15 min
keskitaso
160 kcal / 100g
10
11

Pestoinen broilerilasagne on helppoa ja herkullista arkiruokaa ja maistuu koko perheelle.

Ainekset

6 annosta
9
lasagnelevyä
600 g
marinoituja broilerisuikaleita
1
sipuli

Kastike

3 rkl
¾ dl
vehnäjauhoja
8 dl
1 pkt (250 g)
1 dl (100 g)
pestoa
½ tl
mustapippurirouhetta
1 tl
suolaa

Ohje

  1. Paahda broilerisuikaleet ja hienonnettu sipuli teflon-pannussa kypsäksi.
  2. Valmista kastike. Kiehauta jauhot rasvassa. Lisää maito ja sekoita tasaiseksi. Kuumenna sekoittaen, kunnes kastike sakenee. Lisää kuutioitu juusto, pesto ja mustapippuri. Sekoita, kunnes juusto on sulanut.
  3. Kaada voideltuun lasagnevuokaan kastiketta ja lado päälle kolme lasagnelevyä. Lisää päälle kastiketta ja broileri-sipuliseosta. Tee samanlaisia kerroksia, päällimmäiseksi juustokastiketta.
  4. Kypsennä 200 asteessa n. 45 min. Peitä vuoka paistamisen loppuvaiheessa leivinpaperilla, ettei pinta tummu liikaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
160 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
9 g
Suola
1,0 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
134 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (11)

Nimetön4.1.2018 kello 16:08
Mitä pestoa tuohon pitää laittaa kun niitähän on erinlaisia? Kaupassa näytti olevan vihreää ja punaista ja oo ennen käyttänyt pestoa niin aattelin kysäistä kumpaa käytän ennen kuin pilaan tuon ruuan :D
Nimetön30.9.2017 kello 20:55
Tää on vanha Valion ohje. Eka kertaa tein yli 15 vuotta sitten. Yks meidän perheen ikisuosikki, niin hyvää.
Nimetön12.2.2017 kello 22:19
Älyttömän hyvä resepti! Lisäsin pestoa reippaalla kädellä, 800g marinoituja suikaleita ja lisäksi paprikaa! Pistin laiskuuttani koskenlaskija ruoan sekaan ja hyvää tuli! :)