
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h 20 min
Yhteensä
1 h 35 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
2.33
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 3 dl vettä
- 1½ tl kuivahiivaa
- 1 tl suolaa
- 4½ dl vehnäjauhoja
- 2 rkl oliiviöljyä
-
1 pussia (150 g)
Valio maustettua juustoraastetta, ItalianValio Italian style juustoraaste tuo tuulahduksen italialaisen keittiön makuja ja uutta twistiä kokkailuun! Tuunaa tomaateilla…
Pinnalle
- 2 dl kivettömiä oliiveja
Jaa resepti
Ohje
- Lämmitä vesi 42-asteiseksi ja lisää siihen kuivahiiva sekä suola. Lisää jauhot taikinaan vähän kerrallaan. Vaivaa ja lisää juustoraaste sekä öljy sekä juustoraaste (jätä juustoraastetta n. 1 dl pintaripotteluun) loppuvaiheessa. Taikina saa jäädä löysäksi. Kohota n. puoli tuntia.
- Voitele muffinssipellin kolot hyvin oliiviöljyllä. Lusikoi kohonnut taikina vuoan koloihin. Kohota vielä hetki.
- Painele taikinan pintaan sormilla koloja. Ripottele pinnoille loput juustoraasteesta ja paina koloihin oliiveja. Paista uunin alatasolla 225 asteessa n. 20 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
235 kcal
Proteiini
8,9 g
Hiilihydraatti
26,2 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3,8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa