Siirry sisältöön
Glögi hot shot eli Kuuma glögishotti

Glögi hot shot eli Kuuma glögishotti

Kuuma glögishotti on joulunajan juhlien ja illanviettojen ehdoton tervetuliaisjuoma aikuiseen makuun.

Glögi hot shot eli Kuuma glögishotti

Ainekset

annos

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 4 tl (2 cl) likööriä, esim. Cuarenta y tres
  • 4 tl (2 cl)
    Valio glögiä
    Lämmittävät Valio glögit kätevässä sekarullakossa! Valion glögeissä käytetään aitoja joulumausteita: kanelia, neilikkaa, kardemummaa, inkivääriä sekä…
  • 1 rkl
    Valio kuohukermaa
    Valio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
    Valio kuohukerma 2 dl
  • ripaus kardemummaa
  • ripaus vaniljasokeria

Ohje

  1. Kuumenna glögi höyryäväksi. Vatkaa kerma kevyesti.
  2. Mittaa shottilasiin likööri. Kaada glögi varovasti lusikan pesän kautta liköörin päälle.
  3. Lisää lopuksi löysä kermavaahto lasiin niin, että kerma jää juoman pinnalle.
  4. Ripottele päälle kardemummaa ja vaniljasokeria.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 200 kcal
Proteiini 0,6 g
Hiilihydraatti 16,8 g
Rasva 9,6 g
Tyydyttynyt rasva 5,7 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • kardemummaa
  • vaniljasokeria
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search