Siirry sisältöön
Helpot Mojito-palat

Helpot Mojito-palat

Helppoja Mojito-paloja syntyy kerralla puolikas pellillinen. Tässä raikkaassa herkussa maistuu lime ja minttu. Kostuta halutessasi vaalealla rommilla, jos haluat palat aikuiseen makuun.

Helpot Mojito-palat

Ainesosat

palaa

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Pohja

  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl kookoshiutaleita
  • 3 dl ruokokidesokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2 dl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 2 dl
    Valio A+™ luonnonjogurttia
    Valio A+™ luonnonjogurtti on pehmeää ja ihanan täyteläistä jogurttia monipuoliseen käyttöön. Nauti sellaisenaan tai esimerkiksi…
    Valio A+™ luonnonjogurtti 1 kg laktoositon
  • 2 kananmunaa
  • 1 lime, mehu ja kuori raastettuna

Kostutus

  • 1½ rkl vaaleaa rommia

Kuorrutus:

  • 150 g lime curdia
  • 2 prk (à 200 g)
    Valio maustettua rahkaa sitruuna
    Valio maustettu rahka sitruuna sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
    Valio maustettu rahka 200 g sitruuna laktoositon
  • 1 dl
    Valio Eila® vispikermaa
    Valio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
    Valio vispikerma 2 dl UHT laktoositon
  • 1 ruukku tuoretta minttua
  • ripaus ruokokidesokeria

Ohje

  1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Vuoraa vuoka (20 x 30 cm) leivinpaperilla.
  2. Mittaa kaikki taikinan ainekset kulhoon ja sekoita. Levitä taikina vuokaan.
  3. Paista uunin keskitasolla n. 35 min. Nosta jäähtymään.
  4. Kostuta jäähtynyt kakkulevy halutessasi vaalealla rommilla. Kostutus ei ole välttämätön.
  5. Levitä lime curd kakkulevyn pintaan.
  6. Vaahdota rahka ja kerma yhdessä kuohkeaksi. Lusikoi tai pursota rahkavaahtoa curdin päälle.
  7. Leikkaa annospaloiksi. Viimeistele tuoreella mintulla ja ripauksella ruokosokeria.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 276 kcal
Proteiini 4,7 g
Hiilihydraatti 31,4 g
Rasva 14,2 g
Tyydyttynyt rasva 4,8 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • ruokokidesokeria
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search