Helpot rahkaneliöt

TehnytValio Koekeittiö
Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Helpot rahkaneliöt

Helpot rahkaneliöt

Rahkaneliöt valmistuvat helposti voitaikinasta ja maustetusta rahkasta. Tarjoa illanistujaisissa tai glögin seurana.

TehnytValio Koekeittiö
Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Ainekset24 kpl

24 kpl
3 (300 g)
voitaikinalevyä
pähkinärouhetta tai mantelirouhetta
1 - 2 prk (à 200 g)

Koristeluun

tomusokeria

Ohje

  1. Kauli voitaikinalevyt 1 - 2 mm paksuiksi (14 x 28 cm) levyiksi. Jaa levyt leivinpyörällä 8 osaan. Siirrä neliöt leivinpaperille uunipellille. Voitele munalla. Pistele. Ripota päälle pähkinä- tai mantelirouhetta. Paista 200 asteessa n. 13 min.
  2. Jäähdytä ja halkaise neliöt. Täytä rahkalla. Ripottele päälle tomusokeria.
  3. Tarjoa neliöitä illanistujaisissa, glögikutsuilla tai uudenvuoden vastaanottajaisissa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
300 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›