Helpot rahkaneliöt

Helpot rahkaneliöt
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Helpot rahkaneliöt

Helpot rahkaneliöt

Rahkaneliöt valmistuvat helposti voitaikinasta ja maustetusta rahkasta. Tarjoa illanistujaisissa tai glögin seurana.

Valmistusaika

Työaika
35 min
uunissa
13 min
Yhteensä
48 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset24 kpl

24 kpl
3 (300 g)
voitaikinalevyä
pähkinärouhetta tai mantelirouhetta
1 - 2 prk (à 200 g)

Koristeluun

tomusokeria

Ohje

  1. Kauli voitaikinalevyt 1 - 2 mm paksuiksi (14 x 28 cm) levyiksi. Jaa levyt leivinpyörällä 8 osaan. Siirrä neliöt leivinpaperille uunipellille. Voitele munalla. Pistele. Ripota päälle pähkinä- tai mantelirouhetta. Paista 200 asteessa n. 13 min.
  2. Jäähdytä ja halkaise neliöt. Täytä rahkalla. Ripottele päälle tomusokeria.
  3. Tarjoa neliöitä illanistujaisissa, glögikutsuilla tai uudenvuoden vastaanottajaisissa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
300 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›