Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Passiivinen
13 min
Yhteensä
48 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 (300 g) voitaikinalevyä
- 0 kg pähkinärouhetta tai mantelirouhetta
-
1-2 prk (à 200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa vaniljaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Koristeluun
- 0 kg tomusokeria
Jaa resepti
Ohje
- Kauli voitaikinalevyt 1 - 2 mm paksuiksi (14 x 28 cm) levyiksi. Jaa levyt leivinpyörällä 8 osaan. Siirrä neliöt leivinpaperille uunipellille. Voitele munalla. Pistele. Ripota päälle pähkinä- tai mantelirouhetta. Paista 200 asteessa n. 13 min.
- Jäähdytä ja halkaise neliöt. Täytä rahkalla. Ripottele päälle tomusokeria.
- Tarjoa neliöitä illanistujaisissa, glögikutsuilla tai uudenvuoden vastaanottajaisissa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
328 kcal
Proteiini
6,3 g
Hiilihydraatti
25 g
Rasva
22,4 g
Tyydyttynyt rasva
12,1 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- pähkinärouhetta
- tomusokeria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.