Helpot rahkaneliöt

Helpot rahkaneliöt

48 min
helppo
299 kcal / 100g
1
1

Rahkaneliöt valmistuvat helposti voitaikinasta ja maustetusta rahkasta. Tarjoa illanistujaisissa tai glögin seurana.

Ainekset

24 kpl
3 (300 g)
voitaikinalevyä
pähkinärouhetta tai mantelirouhetta
1 - 2 prk (à 200 g)

Koristeluun

tomusokeria

Ohje

  1. Kauli voitaikinalevyt 1 - 2 mm paksuiksi (14 x 28 cm) levyiksi. Jaa levyt leivinpyörällä 8 osaan. Siirrä neliöt leivinpaperille uunipellille. Voitele munalla. Pistele. Ripota päälle pähkinä- tai mantelirouhetta. Paista 200 asteessa n. 13 min.
  2. Jäähdytä ja halkaise neliöt. Täytä rahkalla. Ripottele päälle tomusokeria.
  3. Tarjoa neliöitä illanistujaisissa, glögikutsuilla tai uudenvuoden vastaanottajaisissa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
299 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
20 g
Suola
0,5 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
57 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)