Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
1 h 20 min
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
4.83
tähteä viidestä
12 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 pkt (5 ) voitaikinalevyjä esim. Myllyn Paras
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön vaniljakreemiäHerkullinen, käyttövalmis Valio vaniljakreemi tuo vaniljaista täyteläisyyttä kaikkeen leivontaan! Paistonkestävä kreemi sopii pulliin, piirakoihin ja…
- 100 g tuoreita marjoja
Pinnalle
- 0 kg kananmunaa
- 0 kg raesokeria ja/tai tomusokeria
Jaa resepti
Ohje
- Levitä voitaikinalevyt leivinpaperille uunipellille, anna sulaa. Leikkaa levyt kahtia.
- Tee levyihin viillot taittelua varten (ks. vinkki) tai täytä taittelematta (kuvassa).
- Pursota kreemi levyn keskelle, voitele reunat munalla ja ripottele päälle raesokeria.
- Paista uunin keskiosassa 225 asteessa 18 - 20 min.
- Viimeistele tuoreilla marjoilla halutessasi tomusokerilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
336 kcal
Proteiini
3,5 g
Hiilihydraatti
30 g
Rasva
22,1 g
Tyydyttynyt rasva
11,8 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kananmunaa
- raesokeria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.











