Juustoinen jauheliha-perunavuoka

Juustoinen jauheliha-perunavuoka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juustoinen jauheliha-perunavuoka

Juustoinen jauheliha-perunavuoka

Helpot kiusausruuat ovat koko perheen suosikkeja. Niitä on helppo valmistaa kerralla suurempiakin määriä.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
1 h 15 min
Yhteensä
1 h 35 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

66 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
400 g
jauhelihaa
1 - 2 rkl
1 tl
suolaa
1 tl
pippurisekoitusta
1 pussi (500 g)
peruna-sipulisekoitusta
2 pussia (à 250 g)
kasvissuikaleita
2 dl
1 prk (2,5 dl)
4 dl

Ohje

  1. Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa. Lisää siihen puolet suolasta ja pippurisekoituksesta
  2. Kaada peruna-sipulisekoitus, kasvissuikaleet ja juustoraaste uunivuokaan. Sekoita loput mausteet.
  3. Lisää jauheliha. Sekoita.
  4. Yhdistä juustokerma ja maito. Kaada vuokaan.
  5. Paista 225 asteessa 30 min. Alenna lämpö 175 asteeseen. Paista vielä n. 40 min. Painele paiston aikana pari kertaa lastalla, ettei pinta kuivu

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
114 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›