Juustoinen jauheliha-perunavuoka

Juustoinen jauheliha-perunavuoka

1 h 35 min
helppo
114 kcal / 100g
5
6

Helpot kiusausruuat ovat koko perheen suosikkeja. Niitä on helppo valmistaa kerralla suurempiakin määriä.

Ainekset

5 annosta
400 g
jauhelihaa
1 - 2 rkl
1 tl
suolaa
1 tl
pippurisekoitusta
1 pussi (500 g)
peruna-sipulisekoitusta
2 pussia (à 250 g)
kasvissuikaleita
2 dl
1 prk (2,5 dl)
4 dl

Ohje

  1. Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa. Lisää siihen puolet suolasta ja pippurisekoituksesta
  2. Kaada peruna-sipulisekoitus, kasvissuikaleet ja juustoraaste uunivuokaan. Sekoita loput mausteet.
  3. Lisää jauheliha. Sekoita.
  4. Yhdistä juustokerma ja maito. Kaada vuokaan.
  5. Paista 225 asteessa 30 min. Alenna lämpö 175 asteeseen. Paista vielä n. 40 min. Painele paiston aikana pari kertaa lastalla, ettei pinta kuivu

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
114 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
7 g
Suola
0,5 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
91 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)