Juustoinen jauhelihakeitto mikrossa

Juustoinen jauhelihakeitto mikrossa
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Juustoinen jauhelihakeitto mikrossa

Juustoinen jauhelihakeitto mikrossa

Kasvis-jauhelihakeitto saa mehevyyttä ja potkua maustetusta sulatejuustosta. Tämä herkullinen keitto on valmistettu mikrossa, mitta sen valmistus onnistuu näppärästi myös kattilassa liedellä.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset2 annosta

2 annosta
8 dl
lihalientä
200 g
naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
2 rkl
tomaattipyreetä
100 g
lehtikaalia hienonnettuna
200 g
kesäkurpitsaa raastettuna
50 g
purjosipulia suikaleina
100 g
vihreää paprikaa suikaloituna
1 - 2 prk (à 125 g)

Tarjoiluun

tuoreita yrttejä

Ohje

  1. Mittaa korkeareunaiseen uunivuokaan tai muoviseen työkulhoon reseptin ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.
  2. Kuumenna mikrossa kuvun alla 800W teholla 10 min. Tarkasta, että jauheliha on kypsää. Lisää halutessasi suolaa.
  3. Viimeistele tuoreilla yrteillä ja lusikallisella Koskenlaskija sulatejuustoa. Tarjoa leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
57 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.