Juustoinen porokeitto

Juustoinen porokeitto

20 min
keskitaso
70 kcal / 100g
13
25

Juustoisen pehmeä porokeitto sopii alkukeitoksi tai pääruoaksi, ja se valmistuu nopeasti.

Ainekset

5 annosta
15 dl
vettä
1 pkt (250 g)
100 g
kylmäsavuporoa
1 ½ dl
vehnäjauhoja
2 dl
1 rkl
riistafondia
mustapippuria myllystä
1 dl
persiljaa

Ohje

  1. Kiehauta kattilassa 12 dl vedestä. Lisää veteen kuutioitu juusto ja monitoimikoneella tai sauvasekoittimella hienonnettu poro. Sekoita kunnes juusto on sulanut.
  2. Sekoita vehnäjauhot 3 dl:aan kylmää vettä. Kaada suurus ohuena nauhana keittoon koko ajan sekoittaen. Keitä 2 min sekoittaen. Lisää ruokakerma ja fondi.
  3. Mausta mustapippurilla ja hienonnetulla persiljalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
70 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
4 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
75 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)