Juustoinen porokeitto

Juustoinen porokeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juustoinen porokeitto

Juustoinen porokeitto

Juustoisen pehmeä porokeitto sopii alkukeitoksi tai pääruoaksi, ja se valmistuu nopeasti.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

44 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
15 dl
vettä
1 pkt (250 g)
100 g
kylmäsavuporoa
1 ½ dl
vehnäjauhoja
2 dl
1 rkl
riistafondia
mustapippuria myllystä
1 dl
persiljaa

Ohje

  1. Kiehauta kattilassa 12 dl vedestä. Lisää veteen kuutioitu juusto ja monitoimikoneella tai sauvasekoittimella hienonnettu poro. Sekoita kunnes juusto on sulanut.
  2. Sekoita vehnäjauhot 3 dl:aan kylmää vettä. Kaada suurus ohuena nauhana keittoon koko ajan sekoittaen. Keitä 2 min sekoittaen. Lisää ruokakerma ja fondi.
  3. Mausta mustapippurilla ja hienonnetulla persiljalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
70 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›