Kauramuru-pullavanukas

Kauramuru-pullavanukas

45 min
keskitaso
192 kcal / 100g
0
0

Hyödynnä pullan- ja leivänkannikat! Jälkiruokapaistoksiin ne sopivat erinomaisesti jo hivenen kuivahtaneena.

Ainekset

5 annosta
200 g
pullaviipaleita tai ranskanleipäviipaleita
1 dl
aprikoosihilloa tai vadelmahilloa
1
kananmuna
3 dl
1 tl
vaniljasokeria

Päälle

3 dl
kaurahiutaleita
1 dl
fariinisokeria
¾ dl

Tarjoiluun

1 pkt (500 g)

Ohje

  1. Leikkaa pulla tai ranskanleipä kuutioiksi. Levitä ne laakeaan, esim. suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan. Lusikoi päälle hillo tai sokeroitu sose. Vatkaa muna, maito ja vaniljasokeri sekaisin. Kaada seos vuokaan.
  2. Nypi keskenään kaurahiutaleet, fariinisokeri ja Oivariini. Ripota seos vuokaan pinnalle.
  3. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 20 min. Tarjoa haaleana vaniljakastikkeen kanssa.

Vinkki

Käytä halutessasi vanukkaaseen laktoositonta pullaa, Valio laktoositonta kevytmaitojuomaa ja tarjoiluun Valio vanhan ajan vaniljakastiketta. Valio juokseva Oivariini on laktoositon.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
192 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
8 g
Suola
0,2 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
83 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)