Kauramuru-pullavanukas

Kauramuru-pullavanukas
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kauramuru-pullavanukas

Kauramuru-pullavanukas

Hyödynnä pullan- ja leivänkannikat! Jälkiruokapaistoksiin ne sopivat erinomaisesti jo hivenen kuivahtaneena.

Valmistusaika

Työaika
25 min
uunissa
20 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
200 g
pullaviipaleita tai ranskanleipäviipaleita
1 dl
aprikoosihilloa tai vadelmahilloa
1
kananmuna
3 dl
1 tl
vaniljasokeria

Päälle

3 dl
kaurahiutaleita
1 dl
fariinisokeria
¾ dl

Tarjoiluun

1 pkt (500 g)

Ohje

  1. Leikkaa pulla tai ranskanleipä kuutioiksi. Levitä ne laakeaan, esim. suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan. Lusikoi päälle hillo tai sokeroitu sose. Vatkaa muna, maito ja vaniljasokeri sekaisin. Kaada seos vuokaan.
  2. Nypi keskenään kaurahiutaleet, fariinisokeri ja Oivariini. Ripota seos vuokaan pinnalle.
  3. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 20 min. Tarjoa haaleana vaniljakastikkeen kanssa.
Vinkki

Vinkki

Käytä halutessasi vanukkaaseen laktoositonta pullaa, Valio laktoositonta kevytmaitojuomaa ja tarjoiluun Valio vanhan ajan vaniljakastiketta. Valio juokseva Oivariini on laktoositon.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
192 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.