Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 kananmunaa
- ½ dl sokeria
- ½ dl brandyä
- ½ dl rommia
-
2 dl
Valio kahvimaitoaValio kahvimaito laktoositon on kahvin paras kaveri niin vaahdotettuna kuin sellaisenaan. Se on kehitetty yhdessä…
-
1 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1½ tl vaniljasokeria
- 0 kg jauhettua kanelia
Jaa resepti
Ohje
- Esilämmitä viisi korvallista, pienehköä lasia tai mukia, esim. täyttämällä ne kiehuvan kuumalla vedellä.
- Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Vaahdota valkuaiset ja sokerit vaahdoksi.
- Sekoita keltuaiset ja alkoholit huolellisesti kulhossa tai kannussa.
- Kiehauta maito, kerma ja vaniljasokeri.
- Yhdistele keltuaisseokseen lämmintä kerma-maitoa ja valkuaisvaahtoa ja samalla sekoittaen. Jätä osa valkuaisvaahdosta lisäämättä.
- Jaa laseihin. Viimeistele annokset valkuaisvaahtonokareella ja kaneliripauksella.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
177 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatti
10,9 g
Rasva
8,6 g
Tyydyttynyt rasva
4,6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- jauhettua kanelia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.