Luumuinen rommi-rusinarahka

Luumuinen rommi-rusinarahka

2 h 15 min
helppo
236 kcal / 100g
0
0

Rommi-rusinainen rahka maistuu joululta ja sopiikin erityisesti joulunajan jälkiruokapöytään.

Ainekset

6 annosta
2 rkl
rusinoita
1 rkl
rommia tai n. 1 rkl rommiaromia
100 g
kuivattuja luumuja
2 dl
1 prk (200 g)
1 rkl
sokeria
2 tl
sitruunamehua

Ohje

  1. Hienonna rusinat veitsellä. Laita pieneen kuppiin. Mittaa päälle rommi tai rommiaromi. Sekoita. Anna maustua 1- 2 tuntia.
  2. Pilko luumut pieniksi kuutioiksi. Vaahdota kerma. Lisää vaahdon joukkoon rommi-rusinaseos, rahka, sokeri ja sitruunamehu, jätä muutama luumukuutio koristeeksi.
  3. Anna maustua hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
236 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
15 g
Suola
0,1 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
39 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)