
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 dl kuorittuja manteleita
- 2 rkl sokeria
-
2 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 1 rkl kylmää, vahvaa kahvia
- 20 marenkia
Jaa resepti
Ohje
- Murskaa mantelit karkeaksi rouheeksi. Sulata sokeri pannulla koko ajan sekoittaen. Lisää mantelit nopeasti sekoittaen ja nosta pannu pois liedeltä. Kaada manteli-sokeriseos tasaiseksi kerrokseksi voidellun leivinpaperin päälle.
- Vaahdota kerma ja mausta kylmällä kahvilla. Murskaa marengit hieman pienemmiksi ja sekoita kermavaahtoon. Jaa annosmaljoihin ja ripottele pintaan mantelinougat.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
364 kcal
Proteiini
6,5 g
Hiilihydraatti
20,2 g
Rasva
28,5 g
Tyydyttynyt rasva
12,3 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa