Marenkivaahto

Marenkivaahto

20 min
keskitaso
401 kcal / 100g
0
0

Mantelinougat on vaivaton valmistaa paistinpannulla ja tuo rapeaa rakennetta jälkiruokaan. Yksinkertainen herkku syntyy yhdistämällä mantelinougat kermavaahtoon ja marenkiin.

Ainekset

3 annosta
1 dl
kuorittuja manteleita
2 rkl
sokeria
2 dl
1 rkl
kylmää, vahvaa kahvia
20
marenkia

Ohje

  1. Murskaa mantelit karkeaksi rouheeksi. Sulata sokeri pannulla koko ajan sekoittaen. Lisää mantelit nopeasti sekoittaen ja nosta pannu pois liedeltä. Kaada manteli-sokeriseos tasaiseksi kerrokseksi voidellun leivinpaperin päälle.
  2. Vaahdota kerma ja mausta kylmällä kahvilla. Murskaa marengit hieman pienemmiksi ja sekoita kermavaahtoon. Jaa annosmaljoihin ja ripottele pintaan mantelinougat.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
401 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
33 g
Suola
0,1 g
Ravintokuitu
4 g
Kalsium
120 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)