Marenkivaahto

Marenkivaahto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Marenkivaahto

Marenkivaahto

Mantelinougat on vaivaton valmistaa paistinpannulla ja tuo rapeaa rakennetta jälkiruokaan. Yksinkertainen herkku syntyy yhdistämällä mantelinougat kermavaahtoon ja marenkiin.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset3 annosta

3 annosta
1 dl
kuorittuja manteleita
2 rkl
sokeria
2 dl
1 rkl
kylmää, vahvaa kahvia
20
marenkia

Ohje

  1. Murskaa mantelit karkeaksi rouheeksi. Sulata sokeri pannulla koko ajan sekoittaen. Lisää mantelit nopeasti sekoittaen ja nosta pannu pois liedeltä. Kaada manteli-sokeriseos tasaiseksi kerrokseksi voidellun leivinpaperin päälle.
  2. Vaahdota kerma ja mausta kylmällä kahvilla. Murskaa marengit hieman pienemmiksi ja sekoita kermavaahtoon. Jaa annosmaljoihin ja ripottele pintaan mantelinougat.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
401 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
33 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›