
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni250°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g nacho chipsejä
- 400 g kypsää broileria, esim. Vuolu fajita
- 150 g (2 dl) paprikaa
- 400 g tomaattisalsaa
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddarValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi cheddar on täyteläinen juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana.…
- ½ dl tuoretta korianteria
Lisäksi
-
1 prk (120 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
- 250 g guacamolea
Jaa resepti
Ohje
- Levitä nachokset leivinpaperille uunipellille. Kerrostele päälle broileri, paloiteltu paprika, puolet salsasta ja Koskenlaskija Ruoasta.
- Kuumenna uunin keskitasolla 250 asteessa 5 - 8 min.
- Lisää pinnalle hienonnettua korianteria.
- Tarjoa lisänä crème fraichea, guacamolea, salsaa ja Koskenlaskija Ruokaa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
105 kcal
Proteiini
7,7 g
Hiilihydraatti
1,6 g
Rasva
7,4 g
Tyydyttynyt rasva
3,4 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa