Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Partypelti

Nacho-pelti on herkullinen tarjottava illanistujaisiin. Pellin valmisteluihin menee aikaa vain kymmenisen minuuttia ja dippailtavaa riittää isommallekin porukalle. Nacho-pelti maistuu sekä suoraan uunista, että jäähtyneenä, joten se ei ole kriittiinen tarjoiluajankohdan suhteen.

Partypelti
Partypelti

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 400 g nacho chipsejä
  • 400 g kypsää broileria, esim. Vuolu fajita
  • 150 g (2 dl) paprikaa
  • 400 g tomaattisalsaa
  • 1 prk (250 g)
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddar
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi cheddar on täyteläinen juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana.…
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi e250 g cheddar laktoositon
  • ½ dl tuoretta korianteria

Lisäksi


Ohje

  1. Levitä nachokset leivinpaperille uunipellille. Kerrostele päälle broileri, paloiteltu paprika, puolet salsasta ja Koskenlaskija Ruoasta.
  2. Kuumenna uunin keskitasolla 250 asteessa 5 - 8 min.
  3. Lisää pinnalle hienonnettua korianteria.
  4. Tarjoa lisänä crème fraichea, guacamolea, salsaa ja Koskenlaskija Ruokaa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 201 kcal
Proteiini 9,1 g
Hiilihydraatti 14,4 g
Rasva 11,3 g
Tyydyttynyt rasva 3,6 g
Ravintokuitu 2 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search