
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
1 h 5 min
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
5 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 50 g hiivaa
- 1 tl suolaa
- 3 rkl siirappia tai hunajaa
- 3 dl speltti- tai kaurahiutaleita
- n. 9-10 dl vehnäjauhoja
Täyte
-
1 pussi (150 g)
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
- 2 dl pestoa
- 2 dl tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kädenlämpöiseen maitoon hiiva, suola ja siirappi. Alusta joukkoon hiutaleet ja jauhot. Kohota taikina kaksinkertaiseksi.
- Jaa taikina kahteen osaan. Kaaviloi kahdeksi suorakaiteeksi (30 x 40 cm). Levitä levyille pesto, juustoraaste ja persilja. Kääri rullalle. Leikkaa rullat noin 4 cm:n paloiksi. Aseta palat 1 - 2 cm:n välein leivinpaperille uunipannulle leikkauspinta ylöspäin. Kohota hyvin.
- Paista 200 asteessa n. 20 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
272 kcal
Proteiini
9,8 g
Hiilihydraatti
34,2 g
Rasva
9,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
2,6 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa