Reseptiyhteistyö
Suppilovahverokastike
Herkullinen suppilovahverokastike on syysruokaa parhaimmillaan. Tässä ohjeessa kastike saa ihanaa täyteläisyyttä kolmen sipulin ruokakermasta ja aromaattista vivahdetta tuoreesta salviasta. Resepti: Mari Moilanen.
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 l suppilovahveroita
- 1 keltasipulia
- 2 valkosipulinkynttä
-
1 rkl
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 rkl vehnäjauhoja
-
1 prk (2.5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme sipuliaLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
- 1 dl kasvislientä
- 2 rkl tuoretta salviaa hienonnettuna
- ½ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
Jaa resepti
Ohje
- Puhdista ja paloittele suppilovahverot muutamaan osaan. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Paista suppilovahveroita paistinpannulla, kunnes kaikki neste on haihtunut.
- Lisää pannulle voi ja sipulit. Kuullota, kunnes sipulit pehmenevät. Lisää joukkoon jauho ja paista muutama minuutti.
- Lisää ruokakerma ja kasvisliemi. Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Mausta tuoreella salvialla, suolalla ja mustapippurilla.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
59 kcal
Proteiini
2,2 g
Hiilihydraatti
3,2 g
Rasva
3,8 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.











