
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
3 h
Yhteensä
3 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Pohja
- 400 g digestivekeksejä
-
150 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Juustokakkutäyte
-
2 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® vanilja tuorejuustoaValio Viola® vanilja on lempeän vaniljainen tuorejuusto, joka sopii erinomaisesti leivontaan ja jälkiruokiin. Se sekoittuu…
-
2 prk (à 2 dl)
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 dl tomusokeria
Mustikkahillo
- 200 g pakastemustikoita
- 1 dl sokeria
- sitruunankuori raastettuna (luomu)
Pohja
- 400 g digestivekeksejä
- 150 g Valio voita
Juustokakkutäyte
- 2 rasiaa (à 200 g) Valio Viola® vanilja tuorejuustoa
- 2 prk (à 2 dl) Valio Keittiön vispikermaa
- 1 dl tomusokeria
Mustikkahillo
- 200 g pakastemustikoita
- 1 dl sokeria
- sitruunankuori raastettuna (luomu)
Jaa resepti
Ohje
- Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (ø 20 cm) pohjan ja reunan väliin.
- Hienonna keksit ja sulata voi. Yhdistä keksimurut voisulaan. Painele keksiseos tasaisesti vuoan pohjalle ja reunoille. Siirrä jääkaappiin jähmettymään.
- Keitä hillo. Mittaa marjat ja sokeri kattilaan. Keitä 5-10 minuuttia, kunnes hillo hieman paksuuntuu. Mausta halutessasi sitruunalla. Anna hillon jäähtyä kokonaan ennen käyttöä.
- Notkista tuorejuusto kulhossa sähkövatkaimella. Lisää joukkoon kerma ja vaahdota. Mausta sokerilla.
- Lisää puolet vaahdosta vuokaan keksipohjan päälle. Lisää keskelle hillo. Lisää loppu vaahto hillon pinnalle. Tasoita pinta.
- Siirrä kakku jääkaappiin ja anna jähmettyä vähintään 2 tuntia.
- Aseta tarjoilulautanen vuoan pinnalle. Keikauta kakku lautaselle. Poista irtopohjavuoka ja leivinpaperi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
354 kcal
Proteiini
3,7 g
Hiilihydraatti
28,7 g
Rasva
24,8 g
Tyydyttynyt rasva
13,7 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sitruunankuori
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.