Välimeren juustopasta

Välimeren juustopasta
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Välimeren juustopasta

Välimeren juustopasta

Vihreästä pestosta ja Valio Eila paksumpi ruokakermasta syntyy helppo kastike pastalle.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 prk (2 dl)
1 tl
vihreää pestoa
½ dl
oliiveja viipaleina
2 tl
sitruunamehua
800 g
tuorepastaa
2 rkl
hienonnettua persiljaa

Tarjoiluun

100 g
parmesaania lastuina

Ohje

  1. Kuumenna ruokakerma ja pesto. Sekoita joukkoon oliiviviipaleet ja sitruunamehu.
  2. Kypsennä pasta ohjeen mukaan. Lisää kastikkeeseen.
  3. Koristele persiljalla. Tarjoa parmesaanilastujen kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
288 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›