Siirry sisältöön
Välimeren juustopasta

Välimeren juustopasta

Vihreästä pestosta ja Valio Eila paksumpi ruokakermasta syntyy helppo kastike pastalle.

Välimeren juustopasta

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 prk (2 dl)
    Valio Keittiön paksumpi ruokakermaa
    Valio paksumpi ruokakerma on maultaan täyteläisempää ja rakenteeltaan tavanomaista paksumpaa ruokakermaa. Se sopii erinomaisesti kastikkeisiin,…
    Valio paksumpi ruokakerma 15 % 2 dl UHT laktoositon
  • 1 tl vihreää pestoa
  • ½ dl oliiveja viipaleina
  • 2 tl sitruunamehua
  • 800 g tuorepastaa
  • 2 rkl hienonnettua persiljaa

Tarjoiluun

  • 100 g parmesaania lastuina

Ohje

  1. Kuumenna ruokakerma ja pesto. Sekoita joukkoon oliiviviipaleet ja sitruunamehu.
  2. Kypsennä pasta ohjeen mukaan. Lisää kastikkeeseen.
  3. Koristele persiljalla. Tarjoa parmesaanilastujen kera.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 290 kcal
Proteiini 9,7 g
Hiilihydraatti 48 g
Rasva 5,7 g
Tyydyttynyt rasva 2,9 g
Ravintokuitu 2,5 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search