Välimeren juustopasta

Välimeren juustopasta

15 min
helppo
288 kcal / 100g
2
1

Vihreästä pestosta ja Valio Eila paksumpi ruokakermasta syntyy helppo kastike pastalle.

Ainekset

4 annosta
1 prk (2 dl)
1 tl
vihreää pestoa
½ dl
oliiveja viipaleina
2 tl
sitruunamehua
800 g
tuorepastaa
2 rkl
hienonnettua persiljaa

Tarjoiluun

100 g
parmesaania lastuina

Ohje

  1. Kuumenna ruokakerma ja pesto. Sekoita joukkoon oliiviviipaleet ja sitruunamehu.
  2. Kypsennä pasta ohjeen mukaan. Lisää kastikkeeseen.
  3. Koristele persiljalla. Tarjoa parmesaanilastujen kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
288 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
6 g
Suola
0,2 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
108 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)