Vaniljakierrepullat

Vaniljakierrepullat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Vaniljakierrepullat

Vaniljakierrepullat

Vaniljakierrepullat ovat mehevän herkullisia vaniljatäytteen ansiosta. Tarjoa tuoreet Vaniljakierrepullat kahvin tai kylmän maidon kanssa.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
15 min
kohotus
45 min
Yhteensä
1 h 30 min

Vaikeustaso

Kokenut leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

44 arvostelua

Ainekset24 kpl

24 kpl

Pullataikina

25 g
hiivaa
2 ½ dl
1
kananmuna
1 dl
sokeria
1 tl
suolaa
1 ½ tl
kardemummaa
n. 8 dl
vehnäjauhoja
75 - 100 g

Vaniljatäyte

75 g
¾ dl
sokeria
2 rkl
vaniljasokeria

Voiteluun

kananmunaa

Ohje

  1. Tee pullataikina. Kohota hyvin.
  2. Sekoita pehmeään voihin sokeri ja vaniljasokeri.
  3. Kauli taikina suorakaiteeksi (25 x 50 cm). Levitä sille voi-sokeriseos.
  4. Taita taikina kahtia lyhyemmältä sivulta siten, että saat n. 12,5 x 50 cm kokoisen levyn. Leikkaa leivinpyörällä levystä 24 nauhaa (leveys n. 2 cm).
  5. Kiepauta nauhat kierteisiksi kiertämällä toisesta päästä nauhaa vastapäivään, toisesta myötäpäivään. Kierrä nauhat vielä pulliksi, voit kääntää nauhan päät pullan alle.
  6. Laita kierteet paperivuokiin tai leivinpaperille uunipellille. Anna kohota hyvin liinalla peitettynä. Voitele munalla.
  7. Paista 225 asteessa n.12 min tai kunnes kypsiä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
336 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›