Valio Oddlygood® Veggie on uusi kasviperäinen vaihtoehto juustolle

Valio Oddlygood® tuoteperhe kasvaa tuotteilla, joita käytetään kuten juustoa: Valio Oddlygood® Veggie Slices sekä Valio Oddlygood® Veggie grated. Vegaaniset Valio Oddlygood® Veggie tuotteet on valmistettu Suomessa.

”Haluaisin valmistaa vegaanista ruokaa mutta juustoa on vaikea korvata”, kuuluu monesti ruokavaliovalintojaan pohtivien suusta. Nyt tähän ongelmaan on saatavilla maukas ratkaisu, sillä Valio Oddlygood® Veggie -tuotteet ovat kasviperäinen vaihtoehto juustoille.

– Kasviperäinen vaihtoehto juustolle houkuttelee sekä vaihtelunhaluisia että maidotonta ruokavaliota noudattavia ihmisiä. Kun lähdimme kehittämään tuotetta, meille korostui nopeasti, kuinka tärkeitä maku ja käyttöominaisuudet ovat kasviperäisissä juuston tavoin käytettävissä tuotteissa. Kuluttajatestien mukaan uutuuksissa on saavutettu hyvä maku ja poikkeuksellisen pehmeä suutuntuma. Raaste toimii erittäin hyvin myös ruoanvalmistuksessa, liiketoimintapäällikkö Anne Arponen iloitsee.

Valitse viipaleet tai raaste

Veggie viipaleista löytyy jo monta herkullista makua. Uusimmat tulokkaat ovat miedot ja monikäyttöiset Valio Oddlygood® Veggie natural  viipaleet sekä  kesän burgereihin täydellisesti sopivat Valio Oddlygood® Veggie cheddarin makuiset viipaleet. Jo aiemmin tuoteperheestä löytyi goudajuuston makumaailmaa lainaavat Valio Oddlygood® Veggie goudan makuiset viipaleet sekä aidolla leppäsavulla savustetut, miedosti savunmakuiset Valio Oddlygood® Veggie smoked viipaleet. Viipaleet ovat parhaimmillaan leivän päällä ja toastien tai burgereiden välissä.

Valio Oddlygood® Veggie grated on juuston tavoin käytettävä raaste. Sitä voidaan käyttää ruoissa, joissa perinteisesti käytettäisiin juustoraastetta. Raaste sulaa tasaisesti kastikkeisiin ja keittoihin ja tuo mehevyyttä ruokiin. Se sopii erityisen hyvin esimerkiksi pizzan päälle.

Tutustu Valio Oddlygood® Veggie tuotteisiin

Herkullinen raaste ja monta maittavaa makua siivuina – uutuuksina mieto ja monikäyttöinen natural sekä maukas cheddar flavoured!

Valio Oddlygood® Veggie

Valio Oddlygood® Veggie tuotteet on valmistettu Suomessa. Ne ovat laktoosittomia, soijattomia ja palmuöljyttömiä. Ne sopivat erinomaisesti myös vegaaniseen ruokavalioon. Tuotteisiin on lisätty B2-, B12- ja D-vitamiinia sekä jodia ja viipaleisiin myös kalsiumia.

Tutustu resepteihin

Näin valmistat Valio Oddlygood® Veggie siivuista ja raasteesta ruokaa. Käytä kuten juustoa!