Siirry sisältöön
Helppoja uuniruokia lasten makuun
Sesonki

Helppoja uuniruokia lasten makuun

Tiedossa kiireinen päivä ja ruokaakin pitäisi tehdä. Mitähän ihmettä sitä ehtisi laittaa? Helpot, lasten makuun suunnitellut reseptit saivat alkunsa näistä pohdinnoista.

Lasten suosikki: lihapullat ja muusi

Tämän helpommaksi ruoanvalmistus tuskin menee. Kaada vuokaan pakasteperunamuusiainekset, neste ja mausteet. Asettele päälle varsiparsakaalit ja lihapullat. Paista lopuksi noin 30 minuuttia 225 asteessa – valmista!

Klassikkoyhdistelmä: kanaa ja riisiä

Etenkin lasten makupalettiin sopivat parhaiten yksinkertaiset maut. Tässä reseptissä raaka-aineiksi riittävät kana ja riisi, valmis currykastike ja ronskeiksi paloiksi jätetty paprika. Päälle vielä ripaus suolaa ja siinä se.

Koukussa kalaan: kalapuikko-juurespelti

Kalapuikkoja, rapeiksi sipseiksi uunissa paistuvia juureksia ja kylkeen raikas kurkkudippi. No nam! Tämä tallennetaan arjen luottoresepteihin.

Yksinkertaisen ihanaa: nakkeja ja perunaa

Nauravat nakit eivät syyttä komeile monen ravintolan lastenlistalla. Tässä reseptissä nakit saavat seurakseen perunasuikaleita, ruokakermaa ja TexMex juustoraastetta. Yksinkertaista, mutta ehkä juuri siksi niin ihanaa.

Helposti hyvää: lohta ja pastaa

Jäikö edelliseltä aterialta yli pastaa? Levitä keitetty pasta vuokaan, lisää päälle kylmäsavulohta, kirsikkatomaatteja, tilliä, ruokakermaa ja juustoraastetta. Sitten vuoka uuniin ja ei kun pöydänkattamispuuhiin.

Oikaisten onneen: curry-broileripasta

Välillä on ihan sallittua menne ylpeästi sieltä, missä on matalin. Tässä reseptissä vuokaan ladotaan tuorepastaa, valmiiksi marinoituja broilerin fileesuikaleita, kasviksia sekä kermaista currykastiketta. Niin hyvää, että tekee mieli oikaista vähän useamminkin!

Lisää helppoja uuniruokia

Lisää helppoja uuniruokia

Jäitkö kaipaamaan aikuisempaan makuun sopivia reseptejä? Nämä reseptit on suunniteltu samalla periaatteella: nopeat valmistelut voi tehdä jo vaikka edellisenä iltana, jolloin seuraavalle päivälle jää vain ruoan kypsennys. Ihanan helppoa!

Search