Arjen paras keksintö: vuoka- ja peltiruoka

Mikä on arjen ruokailun pelastus? Tietenkin arkivuoat ja peltiruoat, jotka syntyvät näppärästi ainekset vuokaan tai pellille kasaamalla. Nopeaa, helppoa ja ilman turhaa tiskiä.

Tuntuuko, että arki-iltoina on vaikea keksiä, mitä laittaisi ruoaksi? Joskus ruoan valmistamiselle ja yhdessä syömiselle on vaikea löytää aikaa. Tuo pieni yhteinen hetki kuitenkin toisi iloa ja auttaisi jaksamaan.

Ihmeelliset arkivuoat saivat alkunsa näistä pohdinnoista. Ne ovat ruokia, joiden valmisteluun menee vain kymmenen minuuttia – ja senkin voi halutessaan tehdä vaikka edellisenä iltana, jolloin seuraavaan päivään jää vain kypsentäminen.

Laita arjen kestosuosikit vuokaan

Arkivuoka tarjoaa jokaiselle jotakin. Valitsitpa vuokaasi lohta, broileria tai tuoremakkaraa, voit olla varma, että lopputulos saa miettimään, voiko tämän parempaa arkiruokaa edes olla. Ennustamme näistä resepteistä kilpailijoita kahdelle arjen kestosuosikille, uunilohelle ja broileripastalle.

Vaivatonta kasvisruokaa

Texmexiä, itämaisia vivahteita vai kreikkalaisia makuja? Myös arjen kasvisruoka valmistuu helposti vuoassa. Jäljelle jää siis vain yksi kysymys: minne suuntaat makumatkasi?

Vuokaruokia lasten makuun

Lihapullia, nakkeja, lohta, kalapuikkoja ja kanaa. Nämä helpot vuokaruoat on kehitetty erityisesti lasten makuun sopiviksi.

Pettämättömät peltiruoat

Brunssipelti, vegepelti, riisi-broileripelti, meksikolainen lihapullapelti, nachopelti. Peltiruokia riittää joka makuun ja tilanteeseen aina brunssista illanistujaisiin. Kokoa vain raaka-aineet pellille ja anna uunin hoitaa loput. Simppeliä ja helppoa!

Sesonki
Helppo ja nopea arkiruoka
Sesonki
Nopeaa ja helppoa kasvisruokaa
Sesonki
Pasta – se täydellinen arkiruoka