Arjen paras keksintö: arkivuoka

Mikä on arjen ruokailun pelastus? Tietenkin arkivuoka eli ruoka, joka valmistuu helposti yhdessä vuoassa ja kaavalla: kymmenen minuuttia valmisteluun ja 20 minuuttia uunissa.

Tuntuuko, että arki-iltoina on vaikea keksiä, mitä laittaisi ruoaksi? Joskus ruoan valmistamiselle ja yhdessä syömiselle on vaikea löytää aikaa. Tuo pieni yhteinen hetki kuitenkin toisi iloa ja auttaisi jaksamaan.

Ihmeelliset arkivuoat saivat alkunsa näistä pohdinnoista. Ne ovat ruokia, joiden valmisteluun menee vain kymmenen minuuttia – ja senkin voi halutessaan tehdä vaikka edellisenä iltana, jolloin seuraavaan päivään jää vain kypsentäminen. Vähemmän tiskiä ja ennen kaikkea vähemmän aikaa.

Laita arjen kestosuosikit vuokaan

Arkivuoka tarjoaa jokaiselle jotakin. Valitsitpa vuokaasi lohta, broileria tai tuoremakkaraa, voit olla varma, että lopputulos saa miettimään, voiko tämän parempaa arkiruokaa edes olla. Ennustamme näistä resepteistä kilpailijoita kahdelle arjen kestosuosikille, uunilohelle ja broileripastalle.

Vaivatonta kasvisruokaa

Texmexiä, itämaisia vivahteita vai kreikkalaisia makuja? Myös arjen kasvisruoka valmistuu helposti vuoassa. Jäljelle jää siis vain yksi kysymys: minne suuntaat makumatkasi?

Helppo ja nopea arkiruoka
Nopeaa ja helppoa kasvisruokaa
Pasta on täydellinen arkiruoka
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›