Arjen paras keksintö: vuoka- ja peltiruoka

Mikä on arjen ruokailun pelastus? Tietenkin arkivuoat ja peltiruoat, jotka syntyvät näppärästi ainekset vuokaan tai pellille kasaamalla. Nopeaa, helppoa ja ilman turhaa tiskiä.

Tuntuuko, että arki-iltoina on vaikea keksiä, mitä laittaisi ruoaksi? Joskus ruoan valmistamiselle ja yhdessä syömiselle on vaikea löytää aikaa. Tuo pieni yhteinen hetki kuitenkin toisi iloa ja auttaisi jaksamaan.

Ihmeelliset arkivuoat saivat alkunsa näistä pohdinnoista. Ne ovat ruokia, joiden valmisteluun menee vain kymmenen minuuttia – ja senkin voi halutessaan tehdä vaikka edellisenä iltana, jolloin seuraavaan päivään jää vain kypsentäminen.

Laita arjen kestosuosikit vuokaan

Arkivuoka tarjoaa jokaiselle jotakin. Valitsitpa vuokaasi lohta, broileria tai makkaraa, voit olla varma, että lopputulos saa miettimään, voiko tämän parempaa arkiruokaa edes olla. Ennustamme näistä resepteistä kilpailijoita kahdelle arjen kestosuosikille, uunilohelle ja broileripastalle.

Vaivatonta kasvisruokaa

Texmexiä, itämaisia vivahteita vai kreikkalaisia makuja? Myös arjen kasvisruoka valmistuu helposti vuoassa. Jäljelle jää siis vain yksi kysymys: minne suuntaat makumatkasi?

Vuokaruokia lasten makuun

Nakkeja, possua, kanaa ja lohta. Nämä helpot vuokaruoat on kehitetty erityisesti lasten makuun sopiviksi.

Pettämättömät peltiruoat

Pinaattilettupelti, vegepelti, riisi-broileripelti, meksikolainen lihapullapelti, nachopelti. Peltiruokia riittää joka makuun ja tilanteeseen aina brunssista illanistujaisiin. Kokoa vain raaka-aineet pellille ja anna uunin hoitaa loput. Simppeliä ja helppoa!

Sesonki
Helppo ja nopea arkiruoka
Keittiössä nyt
Haluatko säästää sähkölaskussa? Nämä 9 + 1 ruokaa valmistat helposti mikrossa
Sesonki
Pasta – se täydellinen arkiruoka