Nikkarin vuoka

Nikkarin vuoka

Nikkarin vuoka on nostalginen kotiruokaklassikko. Helppo ja edullinen ruoka on mahtava tapa käyttää edelliseltä päivältä jääneet keitetyt perunat.

Ainekset4 annosta

4 annosta
5
keitettyä perunaa
1
punasipuli
1 pkt
lenkkimakkaraa
1 rkl
1 rasia
terttukirsikkatomaatteja
1 prk (2,5 dl)
½ tl
paprikajauhetta
mustapippuria myllystä
½ pussi (à 150 g)

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
  2. Viipaloi kypsät perunat, punasipuli ja lenkkimakkara. Lado viipaleet limittäin Oivariini rasvalla voideltuun uunivuokaan. Asettele terttutomaatit vuoan pinnalle.
  3. Kaada ruokakerma vuokaan ja ripottele pintaan paprikajauhe, mustapippuria myllystä sekä juustoraaste.
  4. Paista uunin keskitasolla noin 30 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
150 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›