Maukas makkarapata

Maukas makkarapata
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Maukas makkarapata

Maukas makkarapata

Mehevän mausteinen makkarapata on täydellistä kylmien säiden lohturuokaa. Valitse pataan makkarat omien mieltymystesi mukaan mausteisempina tai miedompina.

Valmistusaika

Työaika
45 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
44 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
1 kg
erilaisia makkaroita , huom! tarkista gluteenittomuus tarvittaessa
1 rkl
1
( punaista chiliä )
4
valkosipulin kynttä
8 dl
vettä
½ dl
oreganoa
3
laakerinlehteä
2
punasipulia
3
punaista paprikaa
1 tlk (400 g)
tomaattimurskaa
½ - 1 prk (250 g)

Ohje

  1. Paloittele makkarat. Ruskista palat padassa voissa.
  2. Hienonna chili ja valkosipulit.
  3. Lisää pataan vettä, chili, valkosipuli ja mausteet. Anna kiehua hiljalleen.
  4. Kuori sillä aikaa sipulit. Poista paprikoista siemenkodat. Paloittele sipuli ja paprikat reilunkokoisiksi paloiksi.
  5. Lisää pataan tomaattimurska ja kasvikset. Anna hautua liedellä kannen alla vielä n. ½ h.
  6. Viimeistele sulatejuustolla.
  7. Tarjoa padan kanssa keitettyjä perunamuusia tai hapankaalia.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
113 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.