
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.33
tähteä viidestä
6 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg erilaisia makkaroita, tarkista tarvittaessa gluteenittomuus
-
15 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 punaista chiliä
- 4 valkosipulin kynttä
- 8 dl vettä
- ½ dl oreganoa
- 3 laakerinlehteä
- 2 punasipulia
- 3 punaista paprikaa
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
-
½-1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä jalapeno-cheddarValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi jalapeno-cheddar on juustokastike, jota voit käyttää kylmänä tai kuumana. Se…
Jaa resepti
Ohje
- Paloittele makkarat. Ruskista palat padassa voissa.
- Hienonna chili ja valkosipulit.
- Lisää pataan vettä, chili, valkosipuli ja mausteet. Anna kiehua hiljalleen.
- Kuori sillä aikaa sipulit. Poista paprikoista siemenkodat. Paloittele sipuli ja paprikat reilunkokoisiksi paloiksi.
- Lisää pataan tomaattimurska ja kasvikset. Anna hautua liedellä kannen alla vielä n. ½ h.
- Viimeistele sulatejuustolla.
- Tarjoa padan kanssa keitettyjä perunamuusia tai hapankaalia.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
117 kcal
Proteiini
4,8 g
Hiilihydraatti
2 g
Rasva
9,9 g
Tyydyttynyt rasva
3,7 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa