Chorizolasagne pellillä

Chorizolasagne pellillä
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Chorizolasagne pellillä

Chorizolasagne pellillä

Valmista vaihteeksi peltilasagne. Rapeaa ja juustoista pintaa on kaksinverroin. Mausteinen chorizo sopii kivasti tomaattiseen kastikkeeseen jauhelihan sijaan.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa / pellillinen
30 min
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

11 arvostelu

Ainekset6 annosta

6 annosta

Makkarakastike

1
sipuli hienonnettuna
1
paprika kuutioituna
2 rkl
300 g
mausteista raakamakkaraa esim. chorizo
1 rasia (250 g)
kirsikkatomaatteja
2 tlk (à 400 g)
tomaattimurskaa
1
lihaliemikuutio
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
2 tl
punaviinietikkaa

Juustokastike

1 prk (250 g)
1 prk (2 dl)

Lisäksi

8
lasagnelevyä
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Kuullota hienonnettu sipuli ja kuutioitu paprika Oivariini rasvassa reunallisessa pannussa.
  2. Purista raakamakkaroista sisukset pannulle siskonmakkaroiden tyyliin. Jatka paistamista hetki ja lisää pannulle kirsikkatomaatit ja tomaattimurska. Murenna kastikkeeseen lihaliemikuutio ja mausta suolalla, pippurilla sekä viinietikalla. Anna hautua n. 10 min.
  3. Sekoita Koskenlaskija ja ruokakerma keskenään.
  4. Levitä uunipannun pohjalle puolet makkarakastikkeesta. Lado päälle lasagnelevyt. Levitä loput makkarakastikkeesta sekä juustokastike päälle. Ripota pinnalle juustoraaste.
  5. Paista uunin alatasolla 200 asteessa 30 minuuttia. Anna vetäytyä peitettynä n. 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
134 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.