Siskonmakkarapasta

Siskonmakkarapasta
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Siskonmakkarapasta

Siskonmakkarapasta

Kermainen siskonmakkarapasta on koko perheen herkkuruoka. Kokonaisena paistetut kirsikkatomaatit tuo ruokaan paitsi ihanaa väriä, myös raikasta makua.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 - 3
valkosipulin kynttä
2 rkl
n. 300 g
siskonmakkaraa
½ tl
suolaa
250 g
kirsikkatomaattia
1 - 2 tl
sinappia
mustapippuria myllystä
1 prk (3 dl)

Lisäksi

320 g
pennepastaa
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Kuori ja hienonna valkosipulit. Kuullota kasarissa tai korkeareunaisessa paistinpannussa voissa.
  2. Purista siskonmakkarasta pieniä pullia pannulle. Anna ruskistua ja kypsyä muutama min.
  3. Lisää tomaatit pannulle ja sekoittele hetki. Mausta.
  4. Lisää ruokakerma ja anna kiehua muutama minuutti, jotta kastike hiukan tiivistyy.
  5. Lisää kastike pakkauksen ohjeen mukaan keitetyn ja valutetun pastan joukkoon.
  6. Viimeistele halutessasi hienonnetulla basilikalla ja juustoraasteella.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
194 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›