Joulupelti

Joulupelti
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Joulupelti

Helppo peltiruoka joulun maustein. Joulupelti on hauska jaettava ruoka makkaran ystäville. Joulumakkarat paistuvat AURA -perunapedillä ja kylkeen tarjotaan Dijon-smetanaa.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
30 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
800 g
perunaa
150 g
broccoliineja
2 rkl
ripaus
suolaa
mustapippuria myllystä
2 (oksaa)
tuoretta rosmariinia
½ pussia (à 150 g)
4 (n. 500 g)
voimakkaan makuista makkaraa tuoremakkaraa, joulumakkaraa

Dijon-smetana

1 prk (120 g)
1 rkl
karkeaa Dijon-sinappia

Ohje

  1. Pese perunat. Viipaloi kuorineen ohuiksi viipaleiksi ja lado uunipellille leivinpaperin päälle.
  2. Lisää broccoliinit pellille. Valuta päälle Oivariinia ja mausta suolalla, pippurilla sekä tuoreella rosmariinilla.
  3. Levitä päälle AURA murua sekä joulumakkarat.
  4. Paista 200 asteessa n. 30 min.
  5. Valmista kastike smetanasta ja Dijon sinapista. Tarjoile kastiketta jouluisen makkarapellin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
181 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›