
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
6 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 800 g perunaa
- 150 g broccoliineja
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ripaus suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 2 vartta rosmariinia
-
½ pussia (à 150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 4 (n. 500 g) voimakkaan makuista makkaraa tuoremakkaraa, joulumakkaraa
Dijon-smetana
-
1 prk (120 g)
Valio smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
- 1 rkl karkeaa Dijon-sinappia
Jaa resepti
Ohje
- Pese perunat. Viipaloi kuorineen ohuiksi viipaleiksi ja lado uunipellille leivinpaperin päälle.
- Lisää broccoliinit pellille. Valuta päälle Oivariinia ja mausta suolalla, pippurilla sekä tuoreella rosmariinilla.
- Levitä päälle AURA murua sekä joulumakkarat.
- Paista 200 asteessa n. 30 min.
- Valmista kastike smetanasta ja Dijon sinapista. Tarjoile kastiketta jouluisen makkarapellin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
91 kcal
Proteiini
2,2 g
Hiilihydraatti
6,8 g
Rasva
5,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,8 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- mustapippuria myllystä