Siirry sisältöön
Grillimakkarapasta

Grillimakkarapasta

Grillimakkarapasta on kaikessa yksinkertaisuudessaan maukasta. Ruoka valmistuu helposti vaikka retkiolosuhteissa.

Grillimakkarapasta

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 150 g pennepastaa
  • 2 grillimakkaraa
  • 1 sipuli (pieni)
  • ½ pala (à 250 g)
    Valio Koskenlaskija® perinteinen sulatejuustoa
    Valio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
    Valio Koskenlaskija® e250 g perinteinen sulatejuusto laktoositon
  • 2 dl pastan keitinvettä
  • 1 tl karkeaa Dijon-sinappia
  • 0 kg mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Säästä keitinvettä kastikkeeseen.
  2. Viipaloi grillimakkarat. Suikaloi sipuli.
  3. Paahda kuumalla pannulla makkaraviipaleita ja sipuleita hetki. Miedonna lämpöä ja lisää pannulle kuutioitu sulatejuusto, pastan keitinvettä sekä sinappi. Anna juuston sulaa kastikkeeksi.
  4. Lisää pannulle kypsä valutettu pasta. Sekoita kevyesti ja tarjoile heti.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 180 kcal
Proteiini 8,3 g
Hiilihydraatti 16,4 g
Rasva 8,8 g
Tyydyttynyt rasva 4,1 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search