
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.56
tähteä viidestä
9 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g juureksia, esim. peruna, palsternakka ja porkkana
-
2-3 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ tl suolaa
- 360 g kalapuikkoja, Findus täysjyvä
Kurkkukastike
-
1 prk (150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
- ½ kurkkua
- ½ tl suolaa
- 1 valkosipulin kynsi
- ½ dl tuoretta tilliä
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Viipaloi juurekset ohuiksi lastuiksi esim. juustohöylällä tai veitsellä. Levitä uunipellille (laita halutessasi leivinpaperi alle) tai isoon uunivuokaan. Valuta päälle Oivariini ja mausta suolalla. Asettele kalapuikot päälle.
- Paista uunin keskiosassa 225 asteessan. 20 min, kunnes juurekset on rapsakoita.
- Pellin paistuessa valmista kastike, raasta ja valuta kurkusta ylimääräinen neste siivilässä. Hienonna valkosipuli ja tilli. Sekoita kaikki ainekset.
- Tarjoa kalapuikkopelti kurkkukastikkeen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
167 kcal
Proteiini
4,6 g
Hiilihydraatti
13,6 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2,4 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä