Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.57
tähteä viidestä
14 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 dl pitkäjyväistä riisiä
- 2 pientä punasipulia
- 150 g palsternakkaa
- 150 g porkkanaa
- 6 dl kanalientä
-
1 prk (2 dl)
Valio Hyvä suomalainen Arki® ruokakermaaValio Hyvä suomalainen Arki® ruokakerma sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo täyteläistä…
- 2 tl sinappia
- 2 rkl hunajaa
- 1 kg marinoituja broilerinkoipia
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa riisi isoon uunivuokaan. Kuori ja paloittele sipulit, palsternakka ja porkkana. Lisää vuokaan.
- Sekoita kanaliemeen ruokakerma, sinappi ja hunaja. Kaada vuokaan. Tarvittavan liemen määrään vaikuttaa se kuinka laakeassa astiassa vuoan valmistat. Lisää hieman vettä jos valmistat ruoan laakeassa astiassa esim. pellillä.
- Nostele broilerinkoivet päällimmäiseksi. Kaada myös marinadi vuokaan.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 1 h, riippuen koipien koosta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
116 kcal
Proteiini
8,7 g
Hiilihydraatti
13,3 g
Rasva
2,9 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.