Hunajabroilerivuoka

Hunajabroilerivuoka
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Hunajabroilerivuoka

Hunajabroilerivuoka

Helppo ja edullinen arkiruoka syntyy yhdessä vuoassa. Riisit ja juurekset kypsyvät ja maustuvat vuoan pohjalla ja pitävät samalla broilerinkoivet mehukkaina.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
1 h
Yhteensä
1 h 15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
4 dl
pitkäjyväistä riisiä
2 pientä
punasipulia
150 g
palsternakkaa
150 g
porkkanaa
6 dl
kanalientä
1 prk (2 dl)
2 tl
sinappia
2 rkl
hunajaa
n. 1 kg
marinoituja broilerinkoipia

Ohje

  1. Mittaa riisi isoon uunivuokaan. Kuori ja paloittele sipulit, palsternakka ja porkkana. Lisää vuokaan.
  2. Sekoita kanaliemeen ruokakerma, sinappi ja hunaja. Kaada vuokaan. Tarvittavan liemen määrään vaikuttaa se kuinka laakeassa astiassa vuoan valmistat. Lisää hieman vettä jos valmistat ruoan laakeassa astiassa esim. pellillä.
  3. Nostele broilerinkoivet päällimmäiseksi. Kaada myös marinadi vuokaan.
  4. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 1 h, riippuen koipien koosta.
Vinkki

Vinkki

Tuunaa ruoasta omaan makuun sopiva annos lisäämällä esim. kukkakaalia, parsakaalia, tuoreita tomaatteja, maustekastikkeita tai sitruunaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
123 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.