Juhlaruoan valmistuksen ei tarvitse olla vaikeaa! Kevätsesongin upean värikkäillä veriappelsiineilla saat raikasta makua ja näyttävyyttä pyhäruokiin. Uunissa valmistuva broileriruoka kypsyy puolessa tunnissa, joten jos ihastut tähän, soveltuu se hyvin myös arkiruoanlaittoon.
3 (à 200 g) | veriappelsiinia |
600 g (4 - 5 kpl) | broilerin rintafileetä |
2 rkl | oliiviöljyä |
½ | kanaliemikuutio |
⅓ tl | cayennepippuria |
1 prk (2,5 dl) | |
4 vartta | tuoretta rosmariinia |
1 prk (390/240 g) | säilöttyjä artisokan sydämiä |
1 dl | sitruunatäytteisiä oliiveja |
2 tl | maissitärkkelystä |
½ - 1 dl | varrellisia kapriksia koosta riippuen |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.