Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
6 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 (à 200 g) veriappelsiinia
- 4-5 (600 g) broilerin rintafileetä
- 2 rkl oliiviöljyä
- ½ kanaliemikuutio
- ⅓ tl cayennepippuria
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa sitruuna & pippuriLaktoositon Valio ruokakerma sitruuna & pippuri sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
- 4 vartta tuoretta rosmariinia
- 1 prk (390/240 g) säilöttyjä artisokan sydämiä
- 1 dl sitruunatäytteisiä oliiveja
- 2 tl maissitärkkelystä
- ½-1 dl varrellisia kapriksia koosta riippuen
Jaa resepti
Ohje
- Pese veriappelsiinit. Raasta 1 ½ veriappelsiinin kuori (vain oranssi pintakerros). Yhdistä öljy, murennettu liemikuutio, kuoriraaste ja cayanne. Mausta sillä fileet.
- Purista raastetuista (1 ½) veriappelsiiineista mehu, n. 1 dl. Viipaloi loput appelsiinit (1 ½).
- Asettele broilerifileet lomittain vuokaan, täyttäen välit rosmariinioksilla ja veriappelsiiniviipaleilla. Levitä päälle ja vuokaan artisokat ja oliivit.
- Sekoita ruokakerma, purstettu appelsiinimehu ja maissitärkkelys kulhossa tasaiseksi. Valuta ruoan päälle.
- Kypsennä uunissa 225 asteessa 30 min. Lisää lopuksi kaprikset.
- Tarjoa keitetyn riisin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
115 kcal
Proteiini
7,2 g
Hiilihydraatti
3,9 g
Rasva
7,6 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa