Siirry sisältöön
Jogurttibroileri

Jogurttibroileri

Jogurttimarinadi tekee broilerista suussa sulavan pehmeää. Tarjoa yhdessä riisin kanssa.

Jogurttibroileri

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Marinadi

  • 3 dl
    Valio A+™ maustamatonta jogurttia
    Suosittu Valio A+™ luonnonjogurtti on pehmeää ja ihanan täyteläistä jogurttia monipuoliseen käyttöön. Valio A+™ luonnonjogurtti…
    Valio A+™ luonnonjogurtti 5 kg laktoositon
  • 1 tl suolaa
  • 1½ rkl sambal oelekia
  • 1 tl kurkumaa
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 pala tuoretta inkivääriä
  • 3-4  broilerin rintaleikettä

Ohje

  1. Valmista marinadi. Sekoita jogurtin joukkoon mausteet, hienonnetut valkosipulin kynnet, sambal oelek ja raastettu inkiväärinpala.
  2. Laita broileri marinaadiin siten että jokainen rintaleike peittyy hyvin. Anna maustua jääkaapissa vähintään tunnin. Voit antaa maustua yön yli.
  3. Ota broileri pois marinadista, pyyhi ylimääräinen pois talouspaperilla, ja laita uunivuokaan.
  4. Kypsennä 200 asteessa 35 min.
  5. Tarjoile riisin sekä valkosipulilla ja mintulla maustetun jogurttikastikkeen kanssa (ks couscoustäytteiset kasvikset).

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 115 kcal
Proteiini 12,9 g
Hiilihydraatti 4,8 g
Rasva 4,6 g
Tyydyttynyt rasva 1,7 g
Ravintokuitu 0,2 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search