Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h 35 min
Yhteensä
1 h 50 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaMarinadi
-
3 dl
Valio A+™ täyteläistä luonnonjogurttiaValio A+™ luonnonjogurtti täyteläinen on pehmeää ja aivan erityisen täyteläistä jogurttia monipuoliseen käyttöön. Nauti sellaisenaan…
- 1 tl suolaa
- 1½ rkl sambal oelekia
- 1 tl kurkumaa
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 pala tuoretta inkivääriä
- 3-4 broilerin rintaleikettä
Jaa resepti
Ohje
- Valmista marinadi. Sekoita jogurtin joukkoon mausteet, hienonnetut valkosipulin kynnet, sambal oelek ja raastettu inkiväärinpala.
- Laita broileri marinaadiin siten että jokainen rintaleike peittyy hyvin. Anna maustua jääkaapissa vähintään tunnin. Voit antaa maustua yön yli.
- Ota broileri pois marinadista, pyyhi ylimääräinen pois talouspaperilla, ja laita uunivuokaan.
- Kypsennä 200 asteessa 35 min.
- Tarjoile riisin sekä valkosipulilla ja mintulla maustetun jogurttikastikkeen kanssa (ks couscoustäytteiset kasvikset).
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
121 kcal
Proteiini
12,8 g
Hiilihydraatti
4,9 g
Rasva
5,2 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.