
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h 35 min
Yhteensä
1 h 50 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
3.5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaMarinadi
-
3 dl
Valio A+™ maustamatonta jogurttiaSuosittu Valio A+™ luonnonjogurtti on pehmeää ja ihanan täyteläistä jogurttia monipuoliseen käyttöön. Valio A+™ luonnonjogurtti…
- 1 tl suolaa
- 1½ rkl sambal oelekia
- 1 tl kurkumaa
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 pala tuoretta inkivääriä
- 3-4 broilerin rintaleikettä
Jaa resepti
Ohje
- Valmista marinadi. Sekoita jogurtin joukkoon mausteet, hienonnetut valkosipulin kynnet, sambal oelek ja raastettu inkiväärinpala.
- Laita broileri marinaadiin siten että jokainen rintaleike peittyy hyvin. Anna maustua jääkaapissa vähintään tunnin. Voit antaa maustua yön yli.
- Ota broileri pois marinadista, pyyhi ylimääräinen pois talouspaperilla, ja laita uunivuokaan.
- Kypsennä 200 asteessa 35 min.
- Tarjoile riisin sekä valkosipulilla ja mintulla maustetun jogurttikastikkeen kanssa (ks couscoustäytteiset kasvikset).
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
103 kcal
Proteiini
12,9 g
Hiilihydraatti
2,1 g
Rasva
4,6 g
Tyydyttynyt rasva
1,7 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa