
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 6 (n. 800 g) broilerin rintafileetä
- 1 tl suolaa
-
1 pkt (250 g)
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
-
2
valkosipulin kynttä hienonnettuna
- ½ punaista chilipalkoa
- 3 rkl tuoretta korianteria
Voit kokeilla myös
Paistamiseen
-
0 kg
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Jaa resepti
Ohje
- Mausta fileet suolalla.
- Halkaise juusto ensin puoliksi. Leikkaa molemmat puolikkaat kuuteen osaan, näin saat 12 pientä tankoa.
- Leikkaa fileiden keskelle pituussuunnassa juustotankojen kokoinen kolo.
- Täytä fileet: työnnä ensin yksi juustotanko, lisää haluamasi mauste ja lopuksi toinen juustotanko. Näin tehden täyte maustaa fileen tasaisemmin.
- Ruskista fileet rasvassa kuumalla pannulla molemmin puolin. Nosta ne uunivuokaan.
- Paista 175 asteessa uunin keskitasolla 35 min tai kunnes fileet ovat kypsiä.
- Tarjoa esim. Parsarisoton kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
148 kcal
Proteiini
16,2 g
Hiilihydraatti
1,6 g
Rasva
8,4 g
Tyydyttynyt rasva
2,9 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® juoksevaa