Täytetyt broilerinfileet

Täytetyt broilerinfileet

1 h
helppo
172 kcal / 100g
2
0

Koskenlaskija sulatejuustolla täytetyt broilerinfileet ovat kunnon herkkuruokaa, joka maistuu yhdessä parsarisoton kanssa.

Ainekset

6 kpl
6 (n. 800 g)
broilerin rintafileetä
1 tl
suolaa
1 pkt (250 g)
2
valkosipulin kynttä hienonnettuna

Paistamiseen

Ohje

  1. Mausta fileet suolalla.
  2. Halkaise juusto ensin puoliksi. Leikkaa molemmat puolikkaat kuuteen osaan, näin saat 12 pientä tankoa.
  3. Leikkaa fileiden keskelle pituussuunnassa juustotankojen kokoinen kolo.
  4. Täytä fileet: työnnä ensin yksi juustotanko, lisää haluamasi mauste ja lopuksi toinen juustotanko. Näin tehden täyte maustaa fileen tasaisemmin.
  5. Ruskista fileet rasvassa kuumalla pannulla molemmin puolin. Nosta ne uunivuokaan.
  6. Paista 175 asteessa uunin keskitasolla 35 min tai kunnes fileet ovat kypsiä.
  7. Tarjoa esim. Parsarisoton kanssa.
Lisukkeeksi
Parsarisotto
30 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
172 kcal
Proteiini
16 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
11 g
Suola
1,8 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
136 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)