Täytetyt broilerinfileet

Täytetyt broilerinfileet
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Täytetyt broilerinfileet

Täytetyt broilerinfileet

Koskenlaskija sulatejuustolla täytetyt broilerinfileet ovat kunnon herkkuruokaa, joka maistuu yhdessä parsarisoton kanssa.

Valmistusaika

Työaika
25 min
uunissa
35 min
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset6 kpl

6 kpl
6 (n. 800 g)
broilerin rintafileetä
1 tl
suolaa
1 pkt (250 g)
2
valkosipulin kynttä hienonnettuna

tai 3 rkltuoretta korianteria
tai 0.5 punaista chilipalkoa

Paistamiseen

Ohje

  1. Mausta fileet suolalla.
  2. Halkaise juusto ensin puoliksi. Leikkaa molemmat puolikkaat kuuteen osaan, näin saat 12 pientä tankoa.
  3. Leikkaa fileiden keskelle pituussuunnassa juustotankojen kokoinen kolo.
  4. Täytä fileet: työnnä ensin yksi juustotanko, lisää haluamasi mauste ja lopuksi toinen juustotanko. Näin tehden täyte maustaa fileen tasaisemmin.
  5. Ruskista fileet rasvassa kuumalla pannulla molemmin puolin. Nosta ne uunivuokaan.
  6. Paista 175 asteessa uunin keskitasolla 35 min tai kunnes fileet ovat kypsiä.
  7. Tarjoa esim. Parsarisoton kanssa.
Lisukkeeksi
Parsarisotto
30 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
172 kcal
Proteiini
16 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›