Pääsiäiskana

Pääsiäiskana

Pääsiäisen kanaruoka kypsyy yhdessä vuoassa uunin lämmössä. Uuniperunat hautuvat yhtä aikaa vuoan pohjalla ja imevät itseensä ihania makuja sitruunasta, timjamista ja rosmariinista.

Ainekset4 annosta

4 annosta
4
rosamunda-perunaa
4
valkosipulin kynttä
1
sitruuna lohkoina
1 dl
kivettömiä oliiveja
600 g
broilerin rintaleikkeitä tai broilerin paistileikkeitä
1½ tl
suolaa
1 tl
timjamia
1 tl
rosmariinia
mustapippuria myllystä
100 g

Viimeistelyyn:

1 prk (180 g)
tuoretta rosmariinia

Ohje

  1. Halkaise uuniperunat ja asettele uunivuokaan (n. 20 x 30 cm) leikkuupinnat alaspäin. Lisää vuokaan valkosipulinkynnet, lohkottu sitruuna ja oliivit. Asettele broilerin leikkeet lopuksi vuokaan. Lisää mausteet.
  2. Paloittele voi vuokaan.
  3. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa 30 min. Lisää vuokaan salaattijuustokuutiot ja jatka paistamista vielä 10 min. Viimeistele tuoreella rosmariinilla ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
145 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›