Sitruuna-timjamibroileria

Sitruuna-timjamibroileria
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Sitruuna-timjamibroileria

Sitruuna-timjamibroileria

Uunissa haudutettu broileri on maukasta ja mehukasta. Tällä ohjeella ihastutat kotiväen ja vieraat.

Valmistusaika

Työaika
15 min
maustuminen
30 min
uunissa
40 min
Yhteensä
1 h 25 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

99 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
4 (n. 1,2 kg)
broilerin rintaleikettä
1
suolaa
mustapippuria myllystä
1 rkl
vehnäjauhoja
3 rkl
2
sipulia
3
valkosipulin kynttä
1
sitruunan kuori ja - mehu
5 dl
kanalientä
1 prk (120 g)
4 vartta
timjamia
1 - 2
laakerinlehteä
2 rkl
kapriksia

Ohje

  1. Mausta broilerin rintaleikkeet suolalla ja pippurilla. Anna maustua ja lämmetä pöydällä n. 30 min. Pyörittele leikkeet vehnäjauhoissa.
  2. Paista molemmin puolin kauniin ruskeiksi Oivariini rasvassa. Nosta uunivuokaan.
  3. Kuullota sipulit pannulla. Lisää lastuiksi leikattu, pestyn sitruunan kuori, sitruunamehu ja loput ainekset pannulle. Kiehauta. Kaada seos vuokaan.
  4. Hauduta uunissa 175 asteessa 40 min.
  5. Tarjoa riisin tai couscousin kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
129 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›