Riisi-broileripelti

Riisi-broileripelti
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Riisi-broileripelti

Riisi-broileripelti

Yhdellä pellillä valmistuva ruoka on arjen supersankari. Ruoanvalmistukseen ei tarvitse käyttää aikaa ja silti saa itse valmistettua kotiruokaa lähes puolessa tunnissa tarjolle.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
25 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
1919 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
6 dl
kanalientä , vesi + liemikuutio
1 prk (2 dl)
1 pkt (n. 500 g)
marinoitua broilerifileetä
3 dl
pitkäjyväistä riisiä
500 g
pakasteparsakaalia
( 1 rkl
cajunmaustetta )

Ohje

  1. Kuumenna vesi. Kaada leivinpaperoidulle korkeareunaiselle uunipellille ruokakerman kanssa. Murustele joukkoon liemikuutio.
  2. Ripottele riisit pannulle. Leikkaa broilerit neljään osaan (ja lisämausta halutessasi cajun-mausteella). Nosta riisien päälle. Lisää vielä parsakaalit jäisinä.
  3. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 25 min.
  4. Tuunaa pellistä omaan makuun sopiva annos lisäämällä esim. korianteria, tuoreita tomaatteja, maustekastikkeita tai limelohkoja.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
76 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.