Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.27
tähteä viidestä
44 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 6 dl kanalientä, vesi + liemikuutio
-
1 prk (2 dl)
Valio ruokakermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 pkt (n. 500 g) marinoitua broilerifileetä
- 3 dl pitkäjyväistä riisiä
- 500 g pakasteparsakaalia
- 1 rkl cajunmaustetta
Jaa resepti
Ohje
- Kuumenna vesi. Kaada leivinpaperoidulle korkeareunaiselle uunipellille ruokakerman kanssa. Murustele joukkoon liemikuutio.
- Ripottele riisit pannulle. Leikkaa broilerit neljään osaan (ja lisämausta halutessasi cajun-mausteella). Nosta riisien päälle. Lisää vielä parsakaalit jäisinä.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 25 min.
- Tuunaa pellistä omaan makuun sopiva annos lisäämällä esim. korianteria, tuoreita tomaatteja, maustekastikkeita tai limelohkoja.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
103 kcal
Proteiini
6,2 g
Hiilihydraatti
11,4 g
Rasva
3,3 g
Tyydyttynyt rasva
1,2 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.