Riisi-broileripelti

Riisi-broileripelti

Yhdellä pellillä valmistuva ruoka on arjen supersankari. Ruoanvalmistukseen ei tarvitse käyttää aikaa ja silti saa itse valmistettua kotiruokaa lähes puolessa tunnissa tarjolle.

40 min
helppo
76 kcal / 100g
2
4

Ainekset4 annosta

4 annosta
6 dl
kanalientä , vesi + liemikuutio
1 prk (2 dl)
1 pkt (n. 500 g)
marinoitua broilerifileetä
3 dl
pitkäjyväistä riisiä
500 g
pakasteparsakaalia
1 rkl
cajunmaustetta

Ohje

  1. Kuumenna vesi. Kaada leivinpaperoidulle korkeareunaiselle uunipellille ruokakerman kanssa. Murustele joukkoon liemikuutio.
  2. Ripottele riisit pannulle. Leikkaa broilerit neljään osaan (ja lisämausta halutessasi cajun-mausteella). Nosta riisien päälle. Lisää vielä parsakaalit jäisinä.
  3. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 25 min.
  4. Tuunaa pellistä omaan makuun sopiva annos lisäämällä esim. korianteria, tuoreita tomaatteja, maustekastikkeita tai limelohkoja.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
76 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
18 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)