
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.41
tähteä viidestä
27 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 6 dl kanalientä, vesi + liemikuutio
-
1 prk (2 dl)
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
- 1 pkt (n. 500 g) marinoitua broilerifileetä
- 3 dl pitkäjyväistä riisiä
- 500 g pakasteparsakaalia
- 1 rkl cajunmaustetta
Jaa resepti
Ohje
- Kuumenna vesi. Kaada leivinpaperoidulle korkeareunaiselle uunipellille ruokakerman kanssa. Murustele joukkoon liemikuutio.
- Ripottele riisit pannulle. Leikkaa broilerit neljään osaan (ja lisämausta halutessasi cajun-mausteella). Nosta riisien päälle. Lisää vielä parsakaalit jäisinä.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 25 min.
- Tuunaa pellistä omaan makuun sopiva annos lisäämällä esim. korianteria, tuoreita tomaatteja, maustekastikkeita tai limelohkoja.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
103 kcal
Proteiini
6,2 g
Hiilihydraatti
11,4 g
Rasva
3,3 g
Tyydyttynyt rasva
1,2 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa