Riisi-broileripelti

Riisi-broileripelti
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Riisi-broileripelti

Riisi-broileripelti

Yhdellä pellillä valmistuva ruoka on arjen supersankari. Ruoanvalmistukseen ei tarvitse käyttää aikaa ja silti saa itse valmistettua kotiruokaa lähes puolessa tunnissa tarjolle.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
25 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

77 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
6 dl
kanalientä , vesi + liemikuutio
1 prk (2 dl)
1 pkt (n. 500 g)
marinoitua broilerifileetä
3 dl
pitkäjyväistä riisiä
500 g
pakasteparsakaalia
1 rkl
cajunmaustetta

Ohje

  1. Kuumenna vesi. Kaada leivinpaperoidulle korkeareunaiselle uunipellille ruokakerman kanssa. Murustele joukkoon liemikuutio.
  2. Ripottele riisit pannulle. Leikkaa broilerit neljään osaan (ja lisämausta halutessasi cajun-mausteella). Nosta riisien päälle. Lisää vielä parsakaalit jäisinä.
  3. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 25 min.
  4. Tuunaa pellistä omaan makuun sopiva annos lisäämällä esim. korianteria, tuoreita tomaatteja, maustekastikkeita tai limelohkoja.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
76 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›